- הוסף לסימניות
שלום
אני מחפשת מטפלת בשיטת קוג פאן להפרעת קשב וריכוז במודיעין עילית.
אודה לכל מידע !
אני מחפשת מטפלת בשיטת קוג פאן להפרעת קשב וריכוז במודיעין עילית.
אודה לכל מידע !
תודה רבה !קוגפאן זו מרפאה בעיסוק שעברה התמחות בנושא הזה
בעקרון יש בקופות חולם, טף לטף כמובן בהסדר וגם אתגרים אולי גם נעלה של העיריה
זמן המתנה ארוך כי אין הרבה שמתעסקות בזה
אין דבר כזה...תשאלי בקופת חולים ודרך הגב החל משנה שעברה גם קלינאיות תקשורת (שעברו כמובן הכשרה נוספת לשם כך) מורשות לטפל בשיטה זו!
בן כמה הוא?תודה רבה !
אכן התורים רחוקים מאד, אבל יש אפשרות ללכת למטפלת פרטית ולקבל החזר אם מוכיחים שהתור הקרוב הוא יותר מ 3 חודשי המתנה.
בכל אופן בררתי בינתיים עוד הרבה על השיטה, וכרגע זה לא מתאים כי הבן שלי יחסית קטן בשביל זה.
אני יודעת מקלינאית תקשורת שהחל משנה שעברה זה מורשה גם להם (כמובן אחרי הכשרה נוספת לקונג פאן)אין דבר כזה...
זה פתוח רק למרפאות בעיסוק.
שלום,אין דבר כזה...
זה פתוח רק למרפאות בעיסוק.
כן קוגפאן מבוגרים היה עד לא מזמן פתוח ללמידה גם לאנשי מקצועות טיפול אחרים,
כעת גם זה לא.
בן כמה הוא?
לפי הפרוטוקול זה מגיל 5,
אישית מטפלת בגישה גם בילדים צעירים יותר.
לא ממש לפי הפרוטוקול,
אבל בשילוב עם עקרונות של קוגפאן ופואט וב"ה רואים תוצאות!
ממליצה לך לבדוק מול מטפלות שמורשות טיפול ב- 2 הגישות לשילוב.
יכולה לנסות לעזור למצוא מטפלות מאזורך.
בהצלחה והרבה נחת!
לא, זה תומך בטיפול תרופתי.האם זה מחליף טיפול תרופתי ?
עכשיו אני רואה את התגובה.אני יודעת מקלינאית תקשורת שהחל משנה שעברה זה מורשה גם להם (כמובן אחרי הכשרה נוספת לקונג פאן)
תכתבי לי למייל:שלום,
אני מחפשת מישהי בשיטה הזו באזור בני ברק-מכירה ?
האם זה מחליף טיפול תרופתי ?
תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים