נראה טוב!חזה עוף בטמפורה
הביאו את הלינק הזה בעבר. יוצא טעייםםם
![]()
חזה עוף בטמפורה ורוטב צ'ילי מתוק - FoodisGood מתכונים
קוביות חזה עוף בטמפורה ביתית קלה להכנה וברוטב צ'ילי משודרג. מנה מעולה לילידם ולמבוגרים לארוחת צהריים מושקעת וטעימה במיוחד שכל אחד יכול להכין.www.foodisgood.co.il
תודה רבה!![]()
נתחי חזה עוף ברוטב פלפלים מעולה! - בום יש ארוחת צהריים טובה לילדים
נתחי חזה עוף ברוטב פלפלים מעולה! - , הסוד של המתכון זה הציפוי הדקיק שעוטף את החזה עוף ששומר על העסיסיות והרכות של החזה.nikib.co.il
מתכון מדהים!
יוצא עוף רך ועסיסי עם המון המון טעם!
לא מטגנת קודם?אני עושה רוטב עם קטשופ רסק עגבניות סוכר חום ואבקת מרק בצל.
מרתיחה הכל מכניסה את החזה ומוסיפה גם שומשום-מושלם
בדיוק באתי להכניס את הקישור הזה...חזה עוף בטמפורה
![]()
קוביות חזה עוף בטמפורה ביתית קלה להכנה וברוטב צ'ילי משודרג. מנה מעולה לילידם ולמבוגרים לארוחת צהריים מושקעת וטעימה במיוחד שכל אחד יכול להכין.www.foodisgood.co.il
סליחה על ההקפצהחזה עוף בטמפורה
![]()
כרגע יש לי משהו בסגנון מוקפאסליחה על ההקפצה
אפשר להקפיא את זה?
התחלתי את המתכון ההוא בלי לחשוב.כרגע יש לי משהו בסגנון מוקפא
www.prog.co.il
רעיון דווקא. זה יכול לחסוך את ההתקשקשות.אני הכי אוהבת לשים מעל חזה בטמפורה רוטב ברביקיו של קנור
יש לו טעם ממש עשיר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים