זא לא בעצם להפוך את הרכב לסמרטפון???למה לא להתקין וויז מובנה במערכת הכי פשוט
כןמכשיר נווט/וויז לרכב ללא צורה של סמרטפון,יש חיה כזו??
תודה!כן
ל"סים כשר"
יש מכשיר בתוך מסגרת עץ
טל 08-802-1818
מייל service @ simkasher.co.il
לא מנסיון בכלל. רק ראיתי שמפרסמים. זה גם פרסום שלהם, כאן המסגרת לא נראית מעץתודה!
השתמשת בו?? הוא טוב??
יש לך אולי תמונות?
תודה!
השתמשתה בו?? הוא טוב??
אני משווק וגם משכיר את המכשיר הנ''ל,יש לך אולי תמונות?
כמה עולה?אני משווק וגם משכיר את המכשיר הנ''ל,
הוא מעולה, וחסום הרמטית בלי פרסומות ושום דבר נוסף.
הנה תמונה יותר ברורה
כמה עולה?
אם יש לי סים של נטפרי אפשר לשים אותו ויעבוד??
ענו לי היום שעולה 750 (יקר לא??)מכשיר עולה 800
מגיע ביחד עם סים חודשי, אין אפשרות לקנות בלי סים
איך זה עובד בדיוק? (לא מכיר את המכשיר)יש את המכשיר של שיומי חצי טאצ לא כשר נראה כשר לגמרי ועל זה אפשר להשים חסימה
זה נראה כטלפון רגיל.איך זה עובד בדיוק? (לא מכיר את המכשיר)
הוא עצמו לא כשר ואפשר לחסום אותו ולהשתמש כוויז (ואולי על הדרך גם פנגו) לבד??
חסימה באמת טובה?
ועם איזה סים? של נטפרי או רגיל?
כמה עולה הפל' הזה?
יו, איך פספסתי את זה?המוצר הזה עובד עם "אנדרואיד אוטו" שים לב, אם אין לך סמארטפון אתה לא יכול להשתמש במכשיר הזה!
זה נראה כטלפון רגיל.
יש אותו גם בכשר או תומך כשר לא יודעת בדיוק.
אני בעבר קניתי בחנות פלאפונים והם הורידו לי את וויז ופנגו ומחקו את האופציה להוריד אפליקציות.
יכול להיות שיעבוד עם נטפרי צריך לבדוק מול החנות שתקנה את זה.
עלות של הפל היא גג 500 שח.
אבל שימו לב, לא בטוח שיהיה קל להתנהל עם זה כוויה כי המכשיר הוא די קטן. ופחות ברור.
בהצלחה
יש כזה של גולד תקשורת יש לי כזה . עובד עם נטפרי מצוין.זה נראה כטלפון רגיל.
יש אותו גם בכשר או תומך כשר לא יודעת בדיוק.
אני בעבר קניתי בחנות פלאפונים והם הורידו לי את וויז ופנגו ומחקו את האופציה להוריד אפליקציות.
יכול להיות שיעבוד עם נטפרי צריך לבדוק מול החנות שתקנה את זה.
עלות של הפל היא גג 500 שח.
אבל שימו לב, לא בטוח שיהיה קל להתנהל עם זה כוויה כי המכשיר הוא די קטן. ופחות ברור.
בהצלחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים