רציתי להוסיף שיש הצדקה למה שאתם אומרים יש לנו תוכנית הרזיה גוף ונפש שינוי לשנים רבות ולא אופ וחוזר למצב הקודם יש לנו קורס לשמיעה לבד כולל הדרכה ראשונית טלפונית בערך כשעה אישי לאדם עצמוסליחה על ההתערבות, פשוט הרבה אנשים במשפחה שלי שמנים, אקורדיונים, ומה לא...
למה לך לחפש שטות חדשה?
לא מכיר אותך, ולא בא לחנך אף אחד או ח"ו לפגוע.
אבל טיפול רגשי אצל פסיכולוגית מוסמכת משנה חיים!
שווה יותר מכל סוגי הדיאטות/הרעבות/התעללויות ברגש ובגוף.
נא לא לצחוק.
זה אמיתי וכואב עד דמעות.
אין סוג של דיאטה בעולם שלא ראיתי בסביבה הקרובה, או שיטה מוזרה תהיה אשר תהיה.
או לסדר את הנפש והגוף מתאזן גם הוא, או ניתוח בריאטרי.
briutl.co.il
הי שקדיה,אם מדובר על המכשיר הזה
יש לי אותו ואני מתלבטת אם למכור אותו יד שניה![]()
דף בית בריאות לנצח - בריאות לנצח
מיני מכון כושר אצלך בבית! מכונת אימון ברטט המקצועית דגם SH-25 המפעילה את כל שרירי הגוף בו זמנית באמצעות עמידה של 20 דקות ביום על המכונה, ותעזור לך לרדת במשקל ולהצר היקפים. מאושר ע"י FDA ומכון התקנים הישראלי מתאים לאימון וחיזוק השרירים לכל המשפחה ללא שום תופעות לוואי שנות אחריות חסכוני מאוד ביחס...briutl.co.il
ובקשצרה:
קניתי לפני 3/4 שנה
הוא אכן עושה את העבודה
בפרט אם מצליחים להעלות את רמת העבודה של המכשיר
קחו בחשבון שזה קצת כואב
ומרגיש כמו פולסים חשמלים
וזה לא נעים
כמו כן היות ויש כמה אלקטרודו שמודבקות בגוף
ועוד מכשיר וחוטים שיוצאים ממכם
+ הפולסים והעיסויים (הלא נעימים. חייבת לציין) שזה עושה
הרי שמרגישים אותו כל הזמן
כלומר אי אפשר לצאת מהבית / לפתוח דלת
תלוי גם במיקומים שרוצים לעבוד עליהם כי לפעמים גם קשה לשבת
כמובן אפשר להסתדר
אני הגעתי לרמה גבוהה מאד
וזה אכן הורגש בהקפים
אבל לא הרבה
כי קשה מאד להתמיד איתו לאורך זמן
ואחרי הכל זה חיצוני
עדיף ללכת להתעמלות נכונה (מה שעשינו בסוף)
או שחיה/התעמלות מים (כנל)
להוריד הקפים על ידי עבודה אמיתית עם השריר
וכמובן לאכול ולנשום נכון
השיקול היחיד שלי להשאיר אותו זה שיש לו תוכניות להפחתת כאב
אם נתפס שריר וכו' בכל מני מקומות בגוף
תוכניות שלא ניסיתי כי לא הייתי צריכה
אבל אולי שווה להשאיר אותו בגלל זה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים