אשמח מאד!!!! תודהשוקולד לבן+צבע מאכל לבן (לאטום)+ צבע מאכל ורוד+ גלוקוזה
רוצה כמויות מדוייקות?
200 גר' שוקולד לבן מומסאשמח מאד!!!! תודה![]()
וואו, תודה ענקית!!200 גר' שוקולד לבן מומס
70 גרם שמנת (אני שמה ריצ' לפרווה ואין הבדל)
להוסיף לשוקולד המומס, לערבב ולחמם שוב
לסויף חצי כפית גלוקוזה וצבע מאכל לבן ולערבב היטב
להוסיף את הצבע המאכל הנבחר
כשהגנאש בטמפרטורת הגוף שמה בשקית זילוף עם חור קטן על עוגה קפואה ומזלפת בעדינות
@bnoya אולי תוכלי לעזור לי, מה קרה לשוקולד שלי שהמשיך לטפטף... ממש כמו גלידה אמיתית?200 גר' שוקולד לבן מומס
אני לא מומחית, אבל נשמע שאולי היה מדי חם?@bnoya אולי תוכלי לעזור לי, מה קרה לשוקולד שלי שהמשיך לטפטף... ממש כמו גלידה אמיתית?
מה עשיתי לא נכון?
השוקולד הנותר בשקית זילוף גם לא התקשה אחרי קירור, כנראה משהוא בכמויות.אני לא מומחית, אבל נשמע שאולי היה מדי חם?
אשמח לדעת מה תפקידו של הגלוקוזה, והאם אפשר גם בלי ?200 גר' שוקולד לבן מומס
וואי מוזר ממש!! אני עושה את זה בקבוע וזה תמיד עובד ליהשוקולד הנותר בשקית זילוף גם לא התקשה אחרי קירור, כנראה משהוא בכמויות.
הגלוקוזה נותנת את הברק לגנאש ומייצבת אותו. לא ניסיתי בלי אז לא יודעת להגיד אם יצליחאשמח לדעת מה תפקידו של הגלוקוזה, והאם אפשר גם בלי ?
בכל אופן, תודה רבה על שיתוף המתכון!!וואי מוזר ממש!! אני עושה את זה בקבוע וזה תמיד עובד לי
כןבכל אופן, תודה רבה על שיתוף המתכון!!
זה נראה מתכון מקצועי, בטח קיבלת את זה באיזה קורס, אני צודקת?
אני עוד לא התייאשתי ... אנסה שוב. עד שיצליח : )
צימקאו לבן שקניתי בחנות מתמחה,כןהוא מקצועי, למדתי אותו אצל מישהי בקורס פרטי.
את העוגה קיררת טוב טוב? עדיף אפילו קפואה
הגנאש צריך להיות בטמפרטורת החדר
ובאיזה שוקולד השתמשת? חלבי? פרווה? צימקאו?
אהה, יש מצבצימקאו לבן שקניתי בחנות מתמחה,
העוגה היתה קפואה,
משהו שאולי קלקל, הריצ' מחנות מתמחה, אולי הוספתי לריצ' מידי הרבה מים...
תודה : )
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים