- הוסף לסימניות
- #2,661
זה לא רע. אבל לא רחוק מלהיות מצוייןגם לי בהתחלה היה חסום ועכשיו נפתח לי
עם משא ומתן אפשר לשפר את התוספת לעוגן יותר.
אבל יש קושי לעשות משא ומתן בדרגה שניה.
פועלים הכי אטרקטיבים בענין אבל לא זמינים\שמחים לתת הצעות למשא ומתן
זה לא רע. אבל לא רחוק מלהיות מצוייןגם לי בהתחלה היה חסום ועכשיו נפתח לי
יש לכם תוספת של 0.79 לעוגן. שזה מצויין אבל לא נדירמה הכונה לעוגן יותר?
לצמצם את התקופה משנתים לשנה או להפחית את הריבית
בהערכה על העזרה .....
משתנה כל שנה זה דין אחר ממשתנה כל שנתיים.ביקשתי שיחליפו למשתנה כל שנה
עדיף שנה או שנתיים (ההצעה הקודמת)
חסום בנטפרייש לי כאן 2 משכנאות מלפני 3-6 שנים, האם כדאי למחזר?
| שם המסלול | יתרת המסלול | ריבית בפועל | |
|---|---|---|---|
| קבועה, לא צמוד | 519,883.02 ₪ | 3.30% | |
| משתנה כל חמש שנים, צמוד למדד המחירים | 256,961.20 ₪ | 2.10% | |
| פריים, לא צמוד | 616,823.42 ₪ | 6.20% | |
| פריים, לא צמוד | 154,205.84 ₪ | 6.20% |
| שם המסלול | יתרת המסלול | ריבית בפועל | |
|---|---|---|---|
| פריים, לא צמוד | 601,017.96 ₪ | 5.50% | |
| משתנה כל חמש שנים, צמוד למדד המחירים | 725,345.36 ₪ | 5.17% | |
| קבועה, לא צמוד | 658,930.12 ₪ | 3.50% | |
| קבועה, לא צמוד | 40,840.87 ₪ | 3.50% |
חוץ מהקל"צים הכל כדאי למחזר(כנראה - חסר דוח יתרות לראות תוספת לעוגן ותקופות)אשמח לשמוע חוות דעתכם האם כדאי למחזר
זה משכנתא אחת, מלפני 3 שנים
מסלולים פעילים
וזה משכנתא שניה, מלפני 6 שנים
שם המסלול יתרת המסלול ריבית בפועל קבועה, לא צמוד 519,883.02 ₪ 3.30% משתנה כל חמש שנים, צמוד למדד המחירים 256,961.20 ₪ 2.10% פריים, לא צמוד 616,823.42 ₪ 6.20% פריים, לא צמוד 154,205.84 ₪ 6.20%
מסלולים פעילים
שם המסלול יתרת המסלול ריבית בפועל פריים, לא צמוד 601,017.96 ₪ 5.50% משתנה כל חמש שנים, צמוד למדד המחירים 725,345.36 ₪ 5.17% קבועה, לא צמוד 658,930.12 ₪ 3.50% קבועה, לא צמוד 40,840.87 ₪ 3.50%
חייב מיחזור דחוף !!!יש לי כאן 2 משכנאות מלפני 3-6 שנים, האם כדאי למחזר?
צפה בקובץ המצורף 2037952
צפה בקובץ המצורף 2037951
תודה רבה על המענה! סליחה על הבורות, האם אני יכולה ללכת למזרחי- שם המשכנתא שלי ולבקש מיחזור או שאני צריכה ללכת לבנק אחר? אם אני נחשבת לקוח טוב, כמה אמור לקחת לי יועץ משכנתאות?חייב מיחזור דחוף !!!
הצעה ממש יפהקופצת על האשכול:
דירה ראשונה 55 אחוז מימון. מליון ש"ח. 360 חודשים.
שליש קל"צ ב 4.6, שתי שליש מל"צ כל שנתיים ב 4.55.
מה דעתכם?
מחזור פנימי ממש יפהשלום אשמח לח"ד על המשכנתא מיחזור פנימי במזרחי
צפה בקובץ המצורף 2043508
יש ריביות יותר נמוכות מזה?הצעה ממש יפה
אני השבוע קיבלתי ללקוח שלי שזה 50% מימון לקוחות טוביםיש ריביות יותר נמוכות מזה?
rhon.co.il
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //