שיתוף ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI

מבחינת הפרטים האלה - את מזה צודקת!
אבל תראי את אוהל מאחורה! הוא לא קשור.. למרות שעכשיו, כשהזכרת לי כמה הוא היה גבוה, זה קצת יותר מסתדר לי..
למה לא קשור יעל????????
הם היו באוהל, לא? בדרך
במאהל ההוא.... אני טועה?
הלכתי לבדוק

למה לא קשור יעל????????
הם היו באוהל, לא? בדרך
במאהל ההוא.... אני טועה?
הלכתי לבדוק
זה היה מחוץ לחומת טירתו של החאן,

אני בכוונה מצטטת כי אני לא נראה לי מספיק בקיאה בפדהאל בשביל להחליט לבד ;)
אם לא הייתי עכשיו באמצע לעצב משהו הייתי עפה עכשיו לקרוא את פדהאל!! מה זה הבורות הזאת???

באופן חד פעמי- כן.
אשמח לתיעוד.
סלחי לי נא שלא יכולתי לאפשר לך את התענוג, אבל אם רציתם חידות לסצנות, אז בבקשה!
(זה לא ממש חידה מרוב שזה קל אבל בגלל שהבינה לא ממש הקשיבה לי זה לא הכי מדויק)
YxyIHz5ExGvNbfKlClQ4--1--uqre8.jpg

ואלו מאחוריו הם שאול (הצעיר) ומורה הדרך (המוסלמי).
יוזבד לא נראה הכי יהודי (בלי כיסוי ראש) וגם מבוגר יחסית...

ראיתם שכשהנבל מאלקן הזקין הוא נהיה הרבה פחות עצמתי ומרוכך יותר, פחות החלטי וקשוח...?
⬆⬆

סלחי לי נא שלא יכולתי לאפשר לך את התענוג, אבל אם רציתם חידות לסצנות, אז בבקשה!
(זה לא ממש חידה מרוב שזה קל אבל בגלל שהבינה לא ממש הקשיבה לי זה לא הכי מדויק)
YxyIHz5ExGvNbfKlClQ4--1--uqre8.jpg
מהמםם, אבל איסתרק באמת אמור להיות לבוש בבגד פשוט..
זה יוסף. לא איסתרק.
@הארומי נכון?
יוסף לא החזיק את רעואל. החיילים שלו לקחו אותו מאיסתרק...
נטפרי עדין לא פתח :(
אפשר זיפ?

בואו תקנו אותי עם ההגדרה אם אני טועה- זה כאילו את עוברת מסע של בנייה עצמית עם גיבור הספר. (איסתרק, מהלאלל, פדהאל, יוזבד...)
אני הייתי קורא ליוזבד שלוואן כי הוא הנבנה העיקרי אע"פ שלא סביבו העלילה בחלק השני

העיניים שלו לא יצאו ירוקות, אולי בגלל זה זה לא ברור?

ווואטטטטטטטטטטטטטט
יעל הגזמת!
איסתרק ג'ינג'י???????
זה יוסף בגירסה צעירה וזקנה.
עד כדי כך פישלתי????😭
עכשיו כתבתי את האפרות הזאת..
אבל הגוון הוא ג'ינג'י - בלונד. לא ג'ינג'י מובהק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה