- הוסף לסימניות
- #1,801
אז היא צדקהאוקיי אתם בהחלט ראויות ליימצא כאן, עם השליטה שאתן מפגינות..
ואב יוזבד יצא שרירי מידי ולא יהודי, אבל השתדלתי....
אז היא צדקהאוקיי אתם בהחלט ראויות ליימצא כאן, עם השליטה שאתן מפגינות..
ואב יוזבד יצא שרירי מידי ולא יהודי, אבל השתדלתי....
למה לא קשור יעל????????מבחינת הפרטים האלה - את מזה צודקת!
אבל תראי את אוהל מאחורה! הוא לא קשור.. למרות שעכשיו, כשהזכרת לי כמה הוא היה גבוה, זה קצת יותר מסתדר לי..
למה לא קשור יעל????????
הם היו באוהל, לא? בדרך
במאהל ההוא.... אני טועה?
הלכתי לבדוק
זה היה מחוץ לחומת טירתו של החאן,
סלחי לי נא שלא יכולתי לאפשר לך את התענוג, אבל אם רציתם חידות לסצנות, אז בבקשה!באופן חד פעמי- כן.
אשמח לתיעוד.
מהמםם, אבל איסתרק באמת אמור להיות לבוש בבגד פשוט..סלחי לי נא שלא יכולתי לאפשר לך את התענוג, אבל אם רציתם חידות לסצנות, אז בבקשה!
(זה לא ממש חידה מרוב שזה קל אבל בגלל שהבינה לא ממש הקשיבה לי זה לא הכי מדויק)![]()
יוסף לא החזיק את רעואל. החיילים שלו לקחו אותו מאיסתרק...זה יוסף. לא איסתרק.
@הארומי נכון?
נטפרי עדין לא פתח
אני הייתי קורא ליוזבד שלוואן כי הוא הנבנה העיקרי אע"פ שלא סביבו העלילה בחלק השניבואו תקנו אותי עם ההגדרה אם אני טועה- זה כאילו את עוברת מסע של בנייה עצמית עם גיבור הספר. (איסתרק, מהלאלל, פדהאל, יוזבד...)
סעיקרון יש בזה משהו, אבל הספרים נראה לי נקראים בכוונה על שם מישהו שלא מכירים...אני הייתי קורא ליוזבד שלוואן כי הוא הנבנה העיקרי אע"פ שלא סביבו העלילה בחלק השני
בדקתי עכשיו, נפתח
בדקתי עכשיו, נפתח
תמונות ממש ממש יפות! איסתרק, מהללאל ו..?
עכשיו כתבתי את האפרות הזאת..ווואטטטטטטטטטטטטטט
יעל הגזמת!
איסתרק ג'ינג'י???????
זה יוסף בגירסה צעירה וזקנה.
עד כדי כך פישלתי????![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים