שיתוף ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI

תבדקי אם את מצליחה לראות את התמונות.
נראה לי שלא עבד לי...
עבדד
תבדקי אם את מצליחה לראות את התמונות.
נראה לי שלא עבד לי...
ואגב וואלה שתדעי שאני מעריכה אותך ברמות למה הכי קל בעולם זה לפתוח שנייה תמחשב ולשאול את GPT, וואלה תכלס כשחשבתי על זה אמרתי שאני ממש לא רוצה שהילדים שלי יהיו תלותיים בבינה מלאכותית, רוצה שהם יפתחו חשיבה עצמאית. וכמובן שאני לא יכולה לדרוש מהם משהו שאני עצמי לא עומדת בו...
אבל זה צעד די משמעותי ואני צריכה לחשוב עליו. לכי תדעי, אולי בזכותך עוד בת ישראל תנטוש את חכמת הגויים ובינת השקר...
תודה!!
אחרי שאת מפסיקה את קולטת כמה היית תלותית וכמה זה הדבר הכי מטופש!!
שווה לנסות! או לפחות להגביל את עצמך לשאלה - שתיים ביום..

יאללה!
מי עושה עוד סצנות?
@ציף נראה אותך לא עושה עוד סצנות היום ;)

למה איסתרק כ"כ מבוגר?
כשהוא הלך להציל את רעואל הקטן הוא היה בסה"כ בן 27.
אל תבגרו אותו לפני הזמן!

והוא גם היה בלי הכתר שלו!!!!!

זה יוסף. לא איסתרק.
@הארומי נכון?
סליחה על האיחור רק עכשיו התאפשר לי להגיב, אבל בעיקרון זה אמור להיות יוסף ובכל פעם שניסיתי ליצור את הסצנה הזאת יוסף יצא ענק להחריד מאיסתרק ובסוף הוריד אותו לגמרי, אז החלטתי לקחת את זה לכיוון שזה בעצם פאר (בבקשה לא להתחיל להעיר לי על הלבוש וכו') כי דבר ראשון מוזכר שהוא לקח אותו ודבר שני זכור לי שיש כזה דבר כתר עוצרות, לא?
בכל מקרה אני אנסה ליצור את זה מדויק יותר, ויאללה, להמשיך להעלות!

סליחה על האיחור רק עכשיו התאפשר לי להגיב, אבל בעיקרון זה אמור להיות יוסף ובכל פעם שניסיתי ליצור את הסצנה הזאת יוסף יצא ענק להחריד מאיסתרק ובסוף הוריד אותו לגמרי, אז החלטתי לקחת את זה לכיוון שזה בעצם פאר (בבקשה לא להתחיל להעיר לי על הלבוש וכו') כי דבר ראשון מוזכר שהוא לקח אותו ודבר שני זכור לי שיש כזה דבר כתר עוצרות, לא?
רק חייבת להעיר על הזקָן... ואם כבר אני מעירה אז עד הסוף: לפני שהתמונה השנייה מוכנה- אז אני רק מתזכרת שפאר תמיד לבש בגדי משי לבנים.

לאט לך.. לא כזה מהר אני מאמצת עקרונות ועריכים... הלכתי לבדוק את העניין.
לדעתי זה שווה את זה בעצם החוסר תלותיות..
אבל את צודקת במאה אחוז..
פאר לא נראה לי הרים אותו, אבל כן שלח אותו לאבא שלו..
רק חייבת להעיר על הזקָן... ואם כבר אני מעירה אז עד הסוף: לפני שהתמונה השנייה מוכנה- אז אני רק מתזכרת שפאר תמיד לבש בגדי משי לבנים.
העיניים שלו אפורות והשיער מאפיר...

לדעתי זה שווה את זה בעצם החוסר תלותיות..
אבל את צודקת במאה אחוז..

פאר לא נראה לי הרים אותו, אבל כן שלח אותו לאבא שלו..

העיניים שלו אפורות והשיער מאפיר...
ובכללי הוא נראה כמו דיכאון מהלך על שתיים.
אני גם אנסה ליצור.

איך אני בשבילכם?????.
{035B8BC3-D2AB-45EC-8D24-DDC420BE9C2B}.png.jpg

כי נבהלתי אולי?
אז חכי אני אשלח כבר בזיפ את שתי האופציות
תגידי לי רק אם זה עם על החומרים שלי אוקיי?
זה לא קובץ נוח..
אפשר כמו ההוא של הניסיון בלבד?
בכל אופן יורש העצר אמור להיות ארוך-שיער..
צפה בקובץ המצורף 2028349
וגם את זה..

יש לך המלצה לAI טוב
אבל נראה לי ש @הספרן כתב מאמר פם על AI שנפתחים בנטפרי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה