נראה לי שמכיל חומרים שלא תמצאי בסופר...חיפשתי בכל הרשת אך לא מצאתי
מתכון של ממרח טונה
בדיוק כמו בקופסת שימורים
לפעמים יש בבר כל.חיפשתי בכל הרשת אך לא מצאתי
מתכון של ממרח טונה
בדיוק כמו בקופסת שימורים
חיפשה מתכון, לא את המוצר.לפעמים יש בבר כל.
אני לא יודעת אם זה מה שאת מחפשת, אבל אני עושה כמה ממרחי טונה, אחד מהם הוא כזה:
קופסת טונה
בערך כף מיונז וכפית רסק עגבניות
אבקת שום
פפריקה מתוקה
טיפה כורכום
פלפל שחור
מועכת עם מקל בלנדר למרקם חלק וקרמי.
(אני לא טעמתי, אבל אני מכינה קבוע למישהי והיא אומרת שזה יאמיק)
ועוד כמה שטעמו אמרו שזה טעים מאוד
מרסקים טונה בשמן/מים ללא המים
רסק עגבניות
מלח
עוד שמן
אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם
אצלנו זה רץ לפחות פעם בשבוע
ממליצה!
אפשר לרסק טונה עם רוטב פיצה וקצת מלפפון חמוץ. מאד טעים אבל לא כמו של החנות כי אין שם מונוסודיום ועוד כל מיני..חיפשתי בכל הרשת אך לא מצאתי
מתכון של ממרח טונה
בדיוק כמו בקופסת שימורים
תודה ענקיתאני לא יודעת אם זה מה שאת מחפשת, אבל אני עושה כמה ממרחי טונה, אחד מהם הוא כזה:
קופסת טונה
אבקת שום
פפריקה מתוקה
טיפה כורכום
פלפל שחור
ברגע שראיתי רצתי להכין, והאמת זה ממש טעים!!אני לא יודעת אם זה מה שאת מחפשת, אבל אני עושה כמה ממרחי טונה, אחד מהם הוא כזה:
קופסת טונה
אבקת שום
פפריקה מתוקה
טיפה כורכום
פלפל שחור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים