- הוסף לסימניות
לא מבינה איך זה סותר את מה שכתבתיאבל זה נורא מאכזב, ואין לי בת בכיתה ח'
אבל בהחלט מבינה את ההתרגשות והאכזבה
ברור שיש דברים יותר משמעותיים בחיים ממסיבה בכיתה ח'
אבל צריך להבין את זה בהחלט זה תואם גיל.
לא מבינה איך זה סותר את מה שכתבתיאבל זה נורא מאכזב, ואין לי בת בכיתה ח'
זה, להגדיל ולחלק לכלללל המורות בבתי הספר וגם למנהלות, לא מבינה איך בית ספר שמחנך לערכים, של בית יעקב, וצניעות, פתאום הכל מתמסמס כשמגיעים למסיבת הסיום (רק שבוע שעבר שמעתי את השיח, טוב היא תפקיד ראשי כי היא הכי יפה, והשניה היא הבת של המורה המהוללה..) לצערי לא יכלתי להכחיש, לא מבינה איך הגענו לשם...(למי שתהה, אז לא הם בנות מוצלחות ומוכשרות גם ביום יום , זה ממש לא המקום היחיד שהם מקבלות את הזרקורים - אבל על זה צריך לפתוח אשכול חדש...ובעיקר הבנות יעדיפו תקופת חזרות רגועה שלכל בת יש ביטוי ולא מאמנת מהשורה הראשונה שכל דקה איתה עולה הון תועפות ושכדי שההופעה תהיה מושלמת 2 בנות יפות מציגות וכל השאר משמשות כרקע.
לא ממש סותר,לא מבינה איך זה סותר את מה שכתבתי
לא ממש סותר,
כתבת על דחיית סיפוקים, ואני מבינה בהחלט את הגישה (יש דברים יותר משמעותיים ממסיבה בכיתה ח')
ובכל זאת אני חושבת שצריך גם הבנה לאכזבה של הבנות
כי בשבילם זה משהו גדול
מחזקת את מה שנכתב:אבל זה נורא מאכזב, ואין לי בת בכיתה ח'
לא ממש סותר,
כתבת על דחיית סיפוקים, ואני מבינה בהחלט את הגישה (יש דברים יותר משמעותיים ממסיבה בכיתה ח')
ובכל זאת אני חושבת שצריך גם הבנה לאכזבה של הבנות
כי בשבילם זה משהו גדול
לדעתי זה ממש קשה לבנות המצב הנוכחי, יש לזכור שבנות בנות 14 הן לא מאוזנות רשית בכלל ונוטות לקחת קשה מאוד דברים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //