לא אי אפשריורד לי מהתלוש מס בריאות משמעותי כל חודש....
מזה נותן לי??
אפשר להפסיק את המס הזה??
אז למה אני משלמת עוד לקופה??לא אי אפשר
זה תשלום עבור הביטוח בקופות חולים
על הביטוח הבסיסי לא משלמים לקופהאז למה אני משלמת עוד לקופה??
כן אבל זה אותו סכום שגם מי שאין לו תלוש משלם...ביטוח משלים.
ואני רוצה להפסיק לשלם מע"מיורד לי מהתלוש מס בריאות משמעותי כל חודש....
מזה נותן לי??
אפשר להפסיק את המס הזה??
את לא חייבת לשלם הקופות מציעות ביטוחים משלימים עם שירותיפ נוספים בתשלום, אבל זה לא חובה.אז למה אני משלמת עוד לקופה??
זה בדיוק כמו שמי שמרוויח יותר משלם יותר מס הכנסה, ומקבל את אותם שירותים מהמדינה כמו מי שלא עובד ולא משלם מס הכנסה בכלל.אז מה עניין המס הזה...
או שסתם עוקצים ממי שעושה תלוש על הדרך.
לא אותו דבר ...ואני רוצה להפסיק לשלם מע"מ
על כל דבר 17%
זה על שירותים נוספים, שהמדינה לא מממנת. את יכולה לבחור לוותר עליהם ולא לשלם לקופה בכלל.כבר ציינתי שאני משלמת כמו מי שאין לו תלוש לקופה...
זה כמו שמס הכנסה משלמים רק מי שמרויח אפילו שהוא גם נהנה מתחבורה, ניקיון, תרבות וכולא אותו דבר ...
כבר ציינתי שאני משלמת כמו מי שאין לו תלוש לקופה...
במה אני עדיפה ממי שאין לו תלוש בגלל המס בריאות?
אוקי אז זה סתם מס..??זה בדיוק כמו שמי שמרוויח יותר משלם יותר מס הכנסה
זה לא סתםאוקי אז זה סתם מס..??
מה??את לא חשבת שכר?
עמד לי משהו מהזיכרון שאת חשבת שכרמה??
טוב תודה על ההסבר...סתם חשבתי שזה מכסה על משהו בריאותי...זה לא סתם
זה מס לממן את קופות החולים
לא בדיוק, כי מס הכנסה משלם רק מי שעובד, ושההכנסה שלו עוברת את סף המס.אוקי אז זה סתם מס..??
לא נכון ...מס בריאות משלמים כולם, גם מובטלים
לא נכון ...
מי שאין לו תלוש לא משלם!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים