דרוש מידע מעון פרטי ב-850 ש"ח זה כלכלי ?

מצב
הנושא נעול.
ממש לא, כיום המעונות עובדים כך שהם נותנים שכר של 6300 ש''ח ברוטו ואז מורידים את כל הנ''ל..
מתוך הברוטו יורד לעובדת ב"ל, פנסיה וכד'
אבל למעסיק יורד בנוסף עוד הרבה יותר הוצאות
כך שהוא מוסיף הרבה מעבר לברוטו שהיא רואה בתלוש
וכן, גם מהברוטו של העובדת יורד (אבל בקטנה, אם היא לא משתכרת הרבה)

מתוך הברוטו יורד לעובדת ב"ל, פנסיה וכד'
אבל למעסיק יורד בנוסף עוד הרבה יותר הוצאות
כך שהוא מוסיף הרבה מעבר לברוטו שהיא רואה בתלוש
וכן, גם מהברוטו של העובדת יורד (אבל בקטנה, אם היא לא משתכרת הרבה)
אוקי, נכון.
ציינתי כבר שאכן יורד למעסיק אבל גם לעובדת תכל''ס יורד והסכום הזה הוא לא הנטו שהיא מקבלת אלא הברוטו שלפני הכל..

גן פרטי בד"כ יפתח כעוסק פטור , מדובר במחזור קטן מאוד יחסית למעון
גן פרטי עם מס' הילדים שכותב האשכול התכוון אליו ממש לא יכול להצהיר שהוא עוסק פטור.
לא התכוונתי לאישה שפותחת קבוצה של 10 ילדים בבית.

יש מחסור חמור במטפלות במעונות!
תפתחו את כח הפרסום של השבוע האחרון הוא מפוצץ במודעות של דרושות מטפלות לעבודה במעון

מנהלות המעון מתעמרות בעובדות!!!
אז מה הפלא שהן עוזבות?
(שכנה שלי עזבה לא מזמן עבודה במעון היא הייתה אחראית על שבעה ילדים
כשהם סוף סוף נרדמו והיא רצתה לשבת קצת ולנוח אמרה לה המנהלת:
בואי תנקי את הפנלים! תעשי ספונג'ה! תשטפי את השירותים וכו...)
וזה סיפור שחוזר על עצמו כל הזמן

חוצפה גדולה ככה להשחיר את שמם של המנהלות שעושות הכל כדי שלילד שלך יהיה הכי טוב
לא מכירה מנהלת שלא נותנת לנח!!!!
וכן רוב המטפלות עובדות עד 1 ורק יום אחד בשבוע עד 4

יש מעון אחד ששם זה ככה?סבבה אבל ממממש לא כולם!!!

וכן המטפלת של הבת שלי כבר 7 שנים במעון לא נראה שמשהו עומד עליה עם סכין ומאיים שלא תעזוב
נראה שהיא ממש אוהבת תעבודה
ייאלה תפסיקו להתבכיין!

יש מעון אחד ששם זה ככה?סבבה אבל ממממש לא כולם!!!
וואו! כמה לא נכון!
מכירה כמה וכמה מעונות גם מצד מטפלות שעבדו בהן וגם מצד הורים ששלחו
בכולם המטפלות עובדות כל יום עד 4 חוץ מיום אחד
ובכולם יש להן עוד שלל תפקידים בזמן שהילדים ישנים

אני יודעת שגולדקנופף משלם יותר משכר מינימום (בכל אופן למי שעובדת כבר תקופה)
ויש לי קרובת משפחה מדרגה ראשונה שמנהלת מעון
זו עבודת פרך!!!
יום ולילה:
אחריות
עמידה מול הורים
פיקוח על הגננות
מציאת ממלאות מקום
גיוס עובדות
העשרה, טיפוח, השקעה
יםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מכל הנשים העובדות במשפחתנו (ויש מתכנתת, מנה"ח, מורות, עצמאיות) היא עובדת הכי קשה!!!
אנשים לא מבינייים מה מנהלת מעון עוברת
הם עובדות קשה מממאוד!
!!!
!!!

וואו! כמה לא נכון!
מכירה כמה וכמה מעונות גם מצד מטפלות שעבדו בהן וגם מצד הורים ששלחו
בכולם המטפלות עובדות כל יום עד 4 חוץ מיום אחד
ובכולם יש להן עוד שלל תפקידים בזמן שהילדים ישנים
אשמח לשם אחד של מעון כזה

אנשים לא מבינייים מה מנהלת מעון עוברת
הם עובדות קשה מממאוד!
!!!
!!!
היא גם מקבלת כסף יפה על העבודה שלה
וכולנו עובדים קשה מאוד
אף אחד לא יושב בבית ומקבל כסף(אולי בחל"ת בקורנה....)
אשמח לשם אחד של מעון כזה
יש לי כמה...
ויש לי כמה מטפלות שיספרו לך מה דורשים מהן בזמן הקצר שיש להן למנוחה
אם את רוצה בפרטי
שימי מייל או משהו כי אין לי פרימיום

הערת אגב-
גם מטפלת שעובדת כל השבוע מ7 עד 4 ובנוסף ביום שישי מ7 עד 12:30 לא מגיעה ל7,200..
עם כל השעות האלה והעבודה הקשה שכרוכה בהן בשכר מינימום (קרי 30 ש''ח לשעה) היא מגיעה לסביבות 6,300 לא יותר.
כולל עלות מעביד

אשמח לשם אחד של מעון כזה
אב בטח בניברקית. בבני ברק המטפלות עובדות עד 1.
ברב המעונות משתדלים מאד שהמטפלות יהיו יום שלם לטובת הילדים כמובן.
ורק יום בשבוע, או אם זו מטפלת ממש מיוחדת היא מצליחה להיטיב את התנאים שלה ולסיים מוקדם יותר מפעם אחת.

ועדיין זה לא מרע ולא מהתעמרות, זה לשמור את הרצף הטיפולי לילדים קטנים וזה כל כך חשוב!!

בכל אופן מה שכתבת על המנהלות אני מסכימה איתך. אני מכירה כל כך הרבה מנהלות מעון, והן כולם מקסימות. משתדלות מאד להיות הוגנות למטפלות ולרצות את ההורים וזה לא תמיד הולך ביחד.
מנהלת טובה זה כמעט הפרמטר המרכזי למעון טוב כי היא המפתח למטפלות שעובדות באוירה טובה ורגועה. מצד שני האחריות שלה שהעבודה תתקתק וששום דבר לא יפול בין הכסאות.
זה באמת עבודה ממש קשה, ויש נשים שעושות אותה באופן נפלא.

אוקי, נכון.
ציינתי כבר שאכן יורד למעסיק אבל גם לעובדת תכל''ס יורד והסכום הזה הוא לא הנטו שהיא מקבלת אלא הברוטו שלפני הכל..
רוב העבודות במשק הם ברוטו ומזה יורד פנסיה מס הכנסה וביטוח לאומי

במעון של הבת שלי, בבני ברק, רק יום בשבוע המטפלות נשארות עד 4.

אהבתי איך שאת מתחמקת
!!!
תני פה שם אחד של מעון שככה מתנהג לעבודות שלו!

איפה היא התחמקה?
היא הזמינה אותך לפרטי ממש יפה
ולמה נראה לך שהיא תכפיש בפורום פתוח מעון ומנהלתו?
במקרה במעון שאני מכירה עובדים ככה.
אבל סתם שאלה, איך את יכולה להכיר את רוב המעונות בארץ?

אב בטח בניברקית. בבני ברק המטפלות עובדות עד 1.
ברב המעונות משתדלים מאד שהמטפלות יהיו יום שלם לטובת הילדים כמובן.
ורק יום בשבוע, או אם זו מטפלת ממש מיוחדת היא מצליחה להיטיב את התנאים שלה ולסיים מוקדם יותר מפעם אחת.

ועדיין זה לא מרע ולא מהתעמרות, זה לשמור את הרצף הטיפולי לילדים קטנים וזה כל כך חשוב!!

בכל אופן מה שכתבת על המנהלות אני מסכימה איתך. אני מכירה כל כך הרבה מנהלות מעון, והן כולם מקסימות. משתדלות מאד להיות הוגנות למטפלות ולרצות את ההורים וזה לא תמיד הולך ביחד.
מנהלת טובה זה כמעט הפרמטר המרכזי למעון טוב כי היא המפתח למטפלות שעובדות באוירה טובה ורגועה. מצד שני האחריות שלה שהעבודה תתקתק וששום דבר לא יפול בין הכסאות.
זה באמת עבודה ממש קשה, ויש נשים שעושות אותה באופן נפלא.
אני מהצפון חמודה

בבני ברק- בכיתת בוגרים אחראית קבוצה (בד"כ אחת מנוסה, וותיקה עם ניסיון של גננת) היא היחידה שמסיימת בשעה 1
שאר המטפלות עובדות עד 4
מהיכרות אישית של 3 מעונות

ברוב המעונות בערים: ירושלים, ביתר עילית, בית שמש ומודיעין עילית, (זה מה שידוע לי מהיכרות קרובה), אין אופציה של מטפלת שלא עובדת מ-8 עד 4, וברוב המעונות ידרשו גם תורנות של פתיחה ב-7, פעמיים בשבוע, אלא אם כן תהיה אחת מהמטפלות בחדר שמעוניינת לפתוח כל יום בשבע, ולקבל שכר על שעה נוספת.
רק במעונות הוותיקים, כדוגמת מעון מוכר מאוד בשכונת גאולה בירושלים, שם ישנן עובדות וותיקות, שחלקן רוצות לעבוד 5 שעות ביום, וחלקן רק 3.
שום מנהלת מעון לא תוסיף לעצמה כאב ראש למצוא כמות כפולה של מטפלות.

אשמח לשם אחד של מעון כזה
לא אפרט כאן בפורום את שמות המעונות, אבל אני מכיר לפחות שלושה מעונות, בהם התיאורים הנ"ל מדוייקים פלוס.
אחד מהם הוא מעון מבוקש מאוד באחת השכונות בירושלים, מעון שכולם משבחים ומהללים אותו, חוץ מהמטפלות, שעוזבות בקצב מסחרר.

לא אפרט כאן בפורום את שמות המעונות, אבל אני מכיר לפחות שלושה מעונות, בהם התיאורים הנ"ל מדוייקים פלוס.
אחד מהם הוא מעון מבוקש מאוד באחת השכונות בירושלים, מעון שכולם משבחים ומהללים אותו, חוץ מהמטפלות, שעוזבות בקצב מסחרר.
אז עלמה משבחיםאותו????
יש בעיה אחת צריך להחליף תמנהלת שלא עושה תעבודה נכון

אז עלמה משבחיםאותו????
על מעון שתמיד מטופח (באדיבות המטלות שמשפשפות פנלים), על כל שגעונות וגחמות ההורים (גמילה בטרם עת ועוד) שמתקבלים במאור פנים ע"י המנהלת (ומבוצעות ע"י המטפלות), על דפי קשר ויצירות מושקעות (שהמנהלת מכריחה את המטפלות להשקיע בהם), ועוד וכולי וכדומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה