800 ש"ח.כמה? האם הגשת בקשה למענק?
אין לי קשר דל אליהם..
לא הבנתי ברב קו?800 ש"ח.
אם הייתי מגישה כמובן שלא הייתי שואלת... על מה אפשר לקבל מהם מענק?
נשמע כמו עוקץ קלאסי800 ש"ח.
אם הייתי מגישה כמובן שלא הייתי שואלת... על מה אפשר לקבל מהם מענק?
לא הבנתי ברב קו?
כי עם כן גם לחברות שלי זה קרה והיה להם על זה טיעונים רבים למה
נשמע כמו עוקץ קלאסי
מי שלח לכם את ההודעה? דרך איזה פלטפורמה?
נראלי התבלבלו איתיאיזה הודעה? גם לא ברב קו...
זיכוי בבנק בעו"ש על סך 800 ממשרד התחבורה....
מוזר נכון??
אווייש מזה פחדתי שלא יתבעו אותי פתאום..נראלי התבלבלו איתי![]()
לא אין..יש במעונות...יש ילדים בבי"ס? אולי דרך מערך הסעות התחבורה שם, זה מצוי, אבל בד"כ צריכים לעדכן אתכם דרך המזכירות.
מוזר.. צריך בירור באמת.אווייש מזה פחדתי שלא יתבעו אותי פתאום..
לא אין..יש במעונות...
ולכן כתבתי ש-יכול להיות החזר על דמי רישום וכו'
עקב נכות וכדומה או זכאות כלשהיא
אני עם אוטו ומידי פעם רב קו אנונימי ולא יותר...אין לי קשר דל אליהם..
שלמתי דמי רישום על האוטו וכו'?ולכן כתבתי ש-
אני עם אוטו ומידי פעם רב קו אנונימי ולא יותר...
לא נרשמתי ולא כלום זה מה שוזר...
מענין אני יבדוק מולם.. שילמתי אבל אף פעם לא מזכים אותי...שלמתי דמי רישום על האוטו וכו'?
נותנים לך תיקח, לא??!מענין אני יבדוק מולם.. שילמתי אבל אף פעם לא מזכים אותי...
יא שווה לגמרי!!איזה הודעה? גם לא ברב קו...
זיכוי בבנק בעו"ש על סך 800 ממשרד התחבורה....
מוזר נכון??
וכל העונים- תודה רבה!בלי להתערב, אני הייתי שואל רב מוסמך איך לפעול..
שהזכיר/ה לי שמשרד התחבורה זה לא רק אוטובוסים- ביררתי מולם ואכן הם אמרו לי שזה החזר על רישיון רכב ששילמתי על הרכב הקודם לאחר שהחלפתי אותו...שלמתי דמי רישום על האוטו וכו'?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים