קחי איתך ת"ז (בכל מקרה צריך. גם עם ההודעה!!)נכתב ע"י batcheni;1242389:אני הקשתי את המספר שקבלתי באתר של דואר ישראל וכן ראיתי נתונים.
(אחרי כמה ימים שלא היו נתונים)
אתמול היה כתוב שהחבילה הנ"ל הגיעה לסניף הדואר המקומי שלי.
ולשאלה - לא קבלתי היום הודעה בדואר. אם אגיע עם ת.ז.יש מצב שאקבל אותה גם אם לא שלחו לי עדיין הודעה, או שההודעה אינה בידי ?
לכאורה, מחר!נכתב ע"י l222;1242998:זהו אפשר להגיד מזל טוב!!!
שני החבילות שלי הגיעו לדואר וכך נאמר באתר:
דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בבית שמש תאריך 09/04/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם.
מתי ללכת לקחת..
אין יאוש אין יאוש!!!!
נכתב ע"י חביבה;1243036:2 חבילות לפני 3 שבועות בדיוק.
ועוד חבילה לפני שבועיים.- רק ב-1 באפריל הם שלחו לי מס' מעקב- וזה כבר הגיע לעיר.
מה שמעניין שאתמול עוד לא היה לדואר ישראל שום מידע לגבי החבילות- גם לא בשיחה עם נציג.
לפני שבועיים בדיוק ממחר.נכתב ע"י נ פלוס;1243058:l222 מתי הזמנת?
אין עוד מידע באתר לגבי החבילה?נכתב ע"י נ פלוס;1243073:ואני הזמנתי ב 25/03 ועדיין לא קבלתיגם בבית שמש!
נכתב ע"י נ פלוס;1243073:ואני הזמנתי ב 25/03 ועדיין לא קבלתיגם בבית שמש!
מחר את אמורה לקבל את הפתק כנראה- ואז תלכי לקחת את החבילה...נכתב ע"י נ פלוס;1243129:עכשיו דברתי עם דואר! הם אמרו לי שהחבילה הגיע לסניף!! דברתי איתם בטלפון והם אומרים שלא נותנים את זה בלי פתק!!מה אני עושה??
נכתב ע"י נ פלוס;1243129:עכשיו דברתי עם דואר! הם אמרו לי שהחבילה הגיע לסניף!! דברתי איתם בטלפון והם אומרים שלא נותנים את זה בלי פתק!!מה אני עושה??
נכתב ע"י l222;1243191:כן סוף סוף מצאנו חבילה שמחכה לנו חודש, והלכנו בלי פתק לקחת , וזאת מהסניף בית שמש רמה ב', קרציה ברמות לא מוכנה להביא בלי פתק...
וגם לא מוכנה לבדוק אם זה אצלה...
קרציה אין כזאת....
ולא קבלנו פתק במשך חודש....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים