מעקב משלוח בדואר - איך לא ?, של חבילה מנקסט,

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הזמנתי לפני כשבועיים.
מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
זה מה שכתוב לי באתר,

"דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר במודיעין עילית בתאריך 08/04/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר ברכפלד לצורך מסירתו שם."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י batcheni;1242389:
אני הקשתי את המספר שקבלתי באתר של דואר ישראל וכן ראיתי נתונים.
(אחרי כמה ימים שלא היו נתונים)
אתמול היה כתוב שהחבילה הנ"ל הגיעה לסניף הדואר המקומי שלי.
ולשאלה - לא קבלתי היום הודעה בדואר. אם אגיע עם ת.ז.יש מצב שאקבל אותה גם אם לא שלחו לי עדיין הודעה, או שההודעה אינה בידי ?
קחי איתך ת"ז (בכל מקרה צריך. גם עם ההודעה!!)
ואת מספר החבילה
ויתנו לך אותה.

כך אני עשיתי.

• הוסף לסימניות
אתמול הופיעו מספרי המעכב שלי האתר הדואר בחו"ל, החבילות יצאו ב3 וב5 לאפריל, תוך כמה זמן זה מגיע לארץ?

• הוסף לסימניות
ואצלי כתוב כבר 3 ימים שהחבילה התקבלה משבידה! ועכשיו מה? :(

• הוסף לסימניות
אתמול לא היו שום נתונים על דברי הדואר, ומבירור במס' שמישהיא העלתה פה- כנראה זה עדיין לא בארץ.
והיום- כבר הגיע לעירי....
ב"ה- מקווה שהמידות בסדר.

• הוסף לסימניות
זהו אפשר להגיד מזל טוב!!!
שני החבילות שלי הגיעו לדואר וכך נאמר באתר:
דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בבית שמש תאריך 09/04/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם.
מתי ללכת לקחת..

אין יאוש אין יאוש!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1242998:
זהו אפשר להגיד מזל טוב!!!
שני החבילות שלי הגיעו לדואר וכך נאמר באתר:
דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בבית שמש תאריך 09/04/2014 ונוכח מידותיו ו/או משקלו יועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם.
מתי ללכת לקחת..

אין יאוש אין יאוש!!!!
לכאורה, מחר!
הגיע אליך כבר הפתק?
אם עדיין לא הגיע אליך,אז לא נראה לי שזה כבר בסניף.
בפתק שמגיע הביתה כתוב- שניתן יהיה לקבל את דבר הדואר החל ממחר.
אבל מנסיון - באותו היום זה כבר בסניף (תנסי בצהריים)
לי יש את אותה הודעה. אחי דיבר עם הדוור והוא אמר שהיום היו עיכובים ולכן זה יגיע רק מחר ליחידת הדואר האזורית.
מחר בעז"ה אקבל את הפתק ואחרי 10.00 בבוקר זה אמור להיות בסניף.

• הוסף לסימניות
חביבה, מתי הזמנת?

• הוסף לסימניות
2 חבילות לפני 3 שבועות בדיוק.
ועוד חבילה לפני שבועיים.- רק ב-1 באפריל הם שלחו לי מס' מעקב- וזה כבר הגיע לעיר.
מה שמעניין שאתמול עוד לא היה לדואר ישראל שום מידע לגבי החבילות- גם לא בשיחה עם נציג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1243036:
2 חבילות לפני 3 שבועות בדיוק.
ועוד חבילה לפני שבועיים.- רק ב-1 באפריל הם שלחו לי מס' מעקב- וזה כבר הגיע לעיר.
מה שמעניין שאתמול עוד לא היה לדואר ישראל שום מידע לגבי החבילות- גם לא בשיחה עם נציג.

אתמול לא היה לדואר ישראל שום מידע לגבי...
ברוך ה', אז את אומרת שמחר אני צריכה לקבל פתק...
ואז ללכת בצהריים...

יאללה שכר יגיע מחר עם הפתק ונסגור את הבסטה הזאת גם.

אולי משהו יוכל לעזור לי, אני ואחותי הזמנו לפני חודש וחצי חבילה גדולה ב- 990 ש"ח
אחרי חודש הגיע חבילה שמכילה רק חצי מהדברים בשווי 400 ש"ח ,
והחצי השני לא הגיע,
בנקסט טוענים שהם שלחו לפני חודש את החצי השני,
ובדואר ישראל אין מידע לגבי זה..
הם טוענים ששלחו את שני החבילות עם אותו מספר מעקב, והם טוענים שהם רואים בדואר ישראל כי קבלנו את החבילות , בזמן שקבלנו רק אחת הבו עצה מה לעשות...???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1243058:
l222 מתי הזמנת?
לפני שבועיים בדיוק ממחר.

חבילה אחת חמישי לפני שבועיים,
חבילה אחת 11 יום.באותו מוצ"ש.

• הוסף לסימניות
ואני הזמנתי ב 25/03 ועדיין לא קבלתי :( גם בבית שמש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1243073:
אין עוד מידע באתר לגבי החבילה?
כי נראה לי שהכל נתקע באותו המקום- ופתאום השתחרר הפקק.
אחרת, איך את מסבירה את זה שהזמנתי חבילות בהפרש של שבוע- והן הגיעו באותו יום לעיר??
אל יאוש!
מקווה בשבילך שיגיע עוד השבוע.
(הזמנתי בשביל גיסתי- והיא כבר לא ידעה מה לעשות- כל בגדי השבת של הבת שלה בחבילה, ואני מקווה שמחר נקח את זה - ורק שהמידות יהיו טובות- אחרת אני לא מקנאה בה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1243073:

יהודים ,
אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!אל יאוש!! אל יאוש!!

הכל יגיע!!!
בעז"ה
תבטחו בו, והכל יסתדר!!

• הוסף לסימניות
עכשיו דברתי עם דואר! הם אמרו לי שהחבילה הגיע לסניף!! דברתי איתם בטלפון והם אומרים שלא נותנים את זה בלי פתק!! :eek::eek: מה אני עושה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1243129:
עכשיו דברתי עם דואר! הם אמרו לי שהחבילה הגיע לסניף!! דברתי איתם בטלפון והם אומרים שלא נותנים את זה בלי פתק!! :eek::eek: מה אני עושה??
מחר את אמורה לקבל את הפתק כנראה- ואז תלכי לקחת את החבילה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1243129:

כן סוף סוף מצאנו חבילה שמחכה לנו חודש, והלכנו בלי פתק לקחת , וזאת מהסניף בית שמש רמה ב', קרציה ברמות לא מוכנה להביא בלי פתק...
וגם לא מוכנה לבדוק אם זה אצלה...
קרציה אין כזאת....

ולא קבלנו פתק במשך חודש....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1243191:
כן סוף סוף מצאנו חבילה שמחכה לנו חודש, והלכנו בלי פתק לקחת , וזאת מהסניף בית שמש רמה ב', קרציה ברמות לא מוכנה להביא בלי פתק...
וגם לא מוכנה לבדוק אם זה אצלה...
קרציה אין כזאת....

ולא קבלנו פתק במשך חודש....

גם אני באותו סניף (בחנות של הספרים)! אני הולכת מחר ואם היא לא מביא לי את זה אני מתלוננת בדואר אליה!! היא פשוט חוצפנית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה