- הוסף לסימניות
אני גם חושבת ככה כי בשאר הספרים היא לא כתבה שהשיער שלו מתולתל.זה תיאור מראה של אחת מהדמויות שהוא התחפש אליהם כחלק מתפקידו כסוכן ....
לא בטוחה שזה המראה הטבעי שלו...
אני גם חושבת ככה כי בשאר הספרים היא לא כתבה שהשיער שלו מתולתל.זה תיאור מראה של אחת מהדמויות שהוא התחפש אליהם כחלק מתפקידו כסוכן ....
דווקא אני כן חושבת שזה התיאור שלו.אני גם חושבת ככה כי בשאר הספרים היא לא כתבה שהשיער שלו מתולתל.
תלתלים לא מסתדרים לי עליו אבל יכול להיותדווקא אני כן חושבת שזה התיאור שלו.
אני לא ציירתי את זה מטעמי נוחות, אבל הוא צריך תלתלים.
את זה את יכולה לומר על כל תיאור אחר שהיא תיארה בספר... חוצמיזה שזכור לי בעוד מקום שהיא כתבה את התיאור הזה.זה תיאור מראה של אחת מהדמויות שהוא התחפש אליהם כחלק מתפקידו כסוכן ....
האמת? התבוננתי שוב וכן ראיתי מבט מוצר כזה נחוש/כאובוואו!
פתאום אני מרגישה צורך לקרוא שוב את אחד הספרים,
כאילו הבן- אדם קם לתחיה.
אגב, הוא תמיד תמיד מצולק, ירוי.
והייתי מצפה לראות בעיניים שלו מין סבל תמידי משולב בנחישות.
(ולא זחוח)
וואו. תודה.וואו!
פתאום אני מרגישה צורך לקרוא שוב את אחד הספרים,
כאילו הבן- אדם קם לתחיה.
אגב, הוא תמיד תמיד מצולק, ירוי.
והייתי מצפה לראות בעיניים שלו מין סבל תמידי משולב בנחישות.
(ולא זחוח)
חה חה.ואיך אהבתי את העגיל הקטן באוזן!![]()
היא לא תענה לך... היא מפחדת שזה מס הכנסה... או הבנק...אפשר מספר?...![]()
כן. אני די קרמינאלית. אחרת לא הייתי כותבת סיפורים על פשעים ופתרונם...אני מבינה שהיא פושעת כמו אייל... (וכמוך?..)
ואם כבר דיברנו על אייל.. ונא לא להרוג אותי אם זה לא מדויק.. אדם בוחר לעצמו לחבריו את אלו שדומים לו...
אה... אז לפי האמור לעיל נראה לי שאת הולכת לפגוש אייל מקרוב מאוד... רמז: מהצד השני. והמבין יבין...כן. אני די קרמינאלית.
איזה יופי!!!!אוקי...
יש לו כמה צלקות מגניבות עכשיו...
את סיפורן ההרואי אספר אחר כך...
וניסיתי לתלתל לו קצת את הצורה... בינתיים נראה שזה רק הזיק...
הצלקות מוגזמות קצת? לא ממש יודעת איך מציירים צלקת...
וואי. יפה.אוקי...
יש לו כמה צלקות מגניבות עכשיו...
את סיפורן ההרואי אספר אחר כך...
וניסיתי לתלתל לו קצת את הצורה... בינתיים נראה שזה רק הזיק...
הצלקות מוגזמות קצת? לא ממש יודעת איך מציירים צלקת...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים