אין דבר כזה!מחפש לרכוש מצלמה בסכום של 350 ש"ח.
יש אפשרות למצוא במחיר זה משהו שהוא סביר?
יש עדיין סביב האלף, קנון דגם 620/10 או בסביבות החמש מאות דגם 485מצטרפת חלקית
אני רוצה מצלמה לילדה בת מצוה עד אלף שקל ?
עדיף 620 ? תמונות סבירות לנערה או ממש מאכזב ??יש עדיין סביב האלף, קנון דגם 620/10 או בסביבות החמש מאות דגם 485
בהצלחה!
המצלמה עצמה מצוינת!עדיף 620 ? תמונות סבירות לנערה או ממש מאכזב ??
1.THIS פריט הוא משומש עם מעט פגמים כמו סריטות ואבק. אנא בדוק את תמונות מפורטות להלן. תודה רבה.![]()
229.66US $ |משמש Canon PowerShot SX620HS דיגיטלי מצלמה עם מובנה Wi Fi ו NFC 1080p מלא HD וידאו|מצלמות כוון ולחץ| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מה זה דגם 485? לא מוצא כזהאין דבר כזה!
יש עדיין סביב האלף, קנון דגם 620/10 או בסביבות החמש מאות דגם 485
בהצלחה!
אני קניתי מצלמה של סמסונג פשוטה במחיר הנ"לאין דבר כזה!
יש איזה קטע דוקא לאליאקספרס ?1.THIS פריט הוא משומש עם מעט פגמים כמו סריטות ואבק. אנא בדוק את תמונות מפורטות להלן. תודה רבה.
מתוך האתר...
טעיתי... סליחהמה זה דגם 485? לא מוצא כזה
איזה דגם? איך אתם מרוצים מזה?אני קניתי מצלמה של סמסונג פשוטה במחיר הנ"ל
אתם מכירים את זה אישית? אתם ממליצים?טעיתי... סליחה
185
שווה את המחיר שלו, בהחלטאתם מכירים את זה אישית? אתם ממליצים?
כמה זמן ?לבת צצוה יש מצלמה חדישה ומתאימה בול, בלי ויפי, מסך מגע(אטרקציה)
וכו וכו וכו....עולה בערך 450,
(בקישור כתוב מחיר גבוה, אני ראיתי ב450) https://www.samvix.com/he/product-category/מצלמות-סאמויקס
צעצוע נחמד....לבת צצוה יש מצלמה חדישה ומתאימה בול, בלי ויפי, מסך מגע(אטרקציה)
וכו וכו וכו....עולה בערך 450,
(בקישור כתוב מחיר גבוה, אני ראיתי ב450) https://www.samvix.com/he/product-category/מצלמות-סאמויקס
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים