- הוסף לסימניות
זה לא אותו דבר.כמנהלת משפחתון את לא עובדת עד 4?
אני זוכרת איך בחופשות הלידה של ילדיי אמרתי בכל פעם מחדש שאפתח משפחתון כדי להישאר איתם.....
כמובן שבסוף הלכתי לעבודה.
זה לא אותו דבר.כמנהלת משפחתון את לא עובדת עד 4?
זה לא אותו דבר.
אני זוכרת איך בחופשות הלידה של ילדיי אמרתי בכל פעם מחדש שאפתח משפחתון כדי להישאר איתם.....
כמובן שבסוף הלכתי לעבודה.
גם אין מטפלות שמקבלות סכומים כאלו. אבל עזבי. הן מקבלות בממוצע בין 6000 עד 1 ל10 אל"ש עד 4. לא רע.כמה היגיון צרוף בדעה הזו
ועדיין אין מספיק נשים שמקשיבות לקול ההיגיון הזה ומוכנות להיות מטפלות
לא ככ הבנתי אני צריכה לשלם גם לבעלה האברך משכורת?סתם שאלה, איזו משפחה אפשר לפרנס ב-13,000, בהנחה שהבעל אברך?
למרות ש-13,000 נחשב לשכר גבוה מהממוצע במשק, הוא עדיין לא מפרנס משפחה.
ואם אשה בחרה לפרנס ובחרה לעשות את זה בכל מחיר גם עם עבודה קשה ולא כ"כ פוטוגנית, עבודה שלא משאירה אויר וכח אחה"צ - זה בשביל לפרנס את הבית שלה ברחבות, ו-13,000 זה עדיין לא מספיק שלא נדבר על שפע.
אבל פה אני כבר לא מתאפקת.השווי הלויאלי שלו למערכת.
ממש לא צריך לעניין אותך.לא ככ הבנתי אני צריכה לשלם גם לבעלה האברך משכורת?
למה זה ענייני מה ההכנסה הכוללת שלהם?
אף מעסיק בשוק העבודה לא מתעניין מה הבעל עושה והאם הוא עובד או לא.
מקום עבודה זה לא גמ״ח או צדקה. מסתכלים נטו על העובד והשווי הלויאלי שלו למערכת.
ממש לא נכון אנחנו היינו משלמים בבית שמש ברמה ד 500 לחודשיים אבל אחרי הנחה של 80 אחוז!!אני משלמת 850 שח לחודש על דירה של 83 מטר. 1700 לחודשיים.
בבית שמש זה 400-500 לחודשיים
בקרית ספר זה 300 לחודשיים וזה כולל מים.
הארנונה בשכונות מסוימות בירושלים היא הכי גבוהה בארץ בפער
יותר יקרה גם מהמקומות הכי יקרים בתל אביב.
לא עניינך כמה כסף היא צריכה, ולא עניינה כמה כסף מתאים לך לשלם.לא ככ הבנתי אני צריכה לשלם גם לבעלה האברך משכורת?
למה זה ענייני מה ההכנסה הכוללת שלהם?
אף מעסיק בשוק העבודה לא מתעניין מה הבעל עושה והאם הוא עובד או לא.
מקום עבודה זה לא גמ״ח או צדקה. מסתכלים נטו על העובד והשווי הלויאלי שלו למערכת.
עניתי רק לאותה אחת שטענה ש13,000 זה לא מספיק כי הבעל אברך.לא עניינך כמה כסף היא צריכה, ולא עניינה כמה כסף מתאים לך לשלם.
היא מציעה שירות במחיר שמתאים לה, ואת בוחרת אם לצרוך את השירות שהיא מציעה או לא.
איך, לדעתך, זה צריך להתנהל בעולם אידאלי?
יכול להיות, ובכל זאת אם הוא רווחי זה שיקול. אני אמרתי לבוסית שלי אחרי הלידה שכרגע בתנאי השכר והנתונים לא אוכל להמשיך לעבוד בלי העלאה, וקיבלתי אותה מיד, כי שתינו יודעות שהיא צריכה אותי...עניתי רק לאותה אחת שטענה ש13,000 זה לא מספיק כי הבעל אברך.
אין אף מעסיק בעולם שישלם לעובדת 13k בגלל שבעלה לא עובד. (אלא אם כן זה שכר שמגיע לה כדין לפי עבודתה וזה שווה לו אבל במנותק לגמרי ממצבה הכלכלי ומה בעלה עושה).
אז ייתכן שזה שכר ראוי. אבל מותר לי לתהות.
האם היא הייתה מבקשת סכום של שתי משכורות מכל מעסיק אחר בעולם בטענה שהיא מפרנסת יחידה? לא נראה רציני
כמובן, שוב זה שוק פתוח ותחרותי וכל אחד לוקח כמה שהוא רוצה.
אני זוכרת שכשעבדתי במשרד רו״ח הייתה עובדת שהתחתנה וביקשה מהמעסיק להעלות לה בשכר כי ׳הצרכים שלה השתנו׳,
תשובתו הייתה, אם תבואי ותאמרי לי אני שווה יותר כי אני עובדת כאן קשה ומביאה המון תועלת ועד היום לא ביקשתי אבל כעת אני צריכה את זה וזה מגיע לי, מילא.
אבל לבוא בדרישה להעלאת השכר רק כי את כעת שוכרת דירה או כל דבר אחר זה פשוט לא משכנע, אני לא מעסיק אותך כצדקה אלא כרווחיות הדדית.
חשוב מאד להפריד בין מטפלת ש"לוקחת" מהלקוחות שלה (חופשות או שיחרורים שלא סוכמו מראש, לא פותחת דלת בבוקר בזמן שאמורה לעבוד, לא מספקת אוכל שאמורה וכדו'האשכולות הרבים שנפתחים פה כל תקופה על המטפלת הנצלנית שביקשה להקדים בחנוכה או זאת שלוקחת יותר מ.. על כזה קצת זמן וכו' רק גורמים להורים האלה לא למצוא מטפלות.
ושהתחתנה בגיל צעיר, לפני שרכשה מקצוע.יכולה להיות אישה סופר חכמה שלמדה במוסדות שאין בהם תעודות מקצועיות.
אתה שוכח שיש עבודה בימים האלה גם להוריםוגם חוסר הגמישות למטפלות בכל מה שקשור לתאריכים יהודיים שלא מוזכרים בתקנות של מדינת ישראל (כגון שושן פורים או ל"ג בעומר וכדו').
בדיוק על תגובות מעין אלו התכוונתי,אתה שוכח שיש עבודה בימים האלה גם להורים
מעונות ומשפחתונים נועדו להורים עובדים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים