למסיימי הקורס בהצלחה תוענק תעודה מטעם מרכז שילוב והיחידה ללימודי המשך, הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות, אוניברסיטת חיפה.לא מכירה.
אני חושבת שהכי טוב שתבקשי מהם לשלוח לך מייל עם פרטי הקורסים, תשלחי אותו למקום שדורש ממך את ההשלמה, ותשאלי אם זה יוכר על ידם.למסיימי הקורס בהצלחה תוענק תעודה מטעם מרכז שילוב והיחידה ללימודי המשך, הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות, אוניברסיטת חיפה.
אני לא מכירה אף אחד שמכיר
את חושבת שזה אמור להספיק?
הבעיה שזה כמה מקומות שאני רוצה להירשם אליהםאני חושבת שהכי טוב שתבקשי מהם לשלוח לך מייל עם פרטי הקורסים, תשלחי אותו למקום שדורש ממך את ההשלמה, ותשאלי אם זה יוכר על ידם.
הדגשה: שכל תהליך הבירור יהיה כתוב ומתועד.
כל המקומות דרשו ממך אותם תנאי קבלה?הבעיה שזה כמה מקומות שאני רוצה להירשם אליהם
בתקווה להתקבל לאחד
וזה שעות השלמה שאני צריכה לעשות
תפני למוסד שאת רוצה להתקבל אליו עם פרטי הקורס ופרטי המכללה ותשאלי אם זה מתקבל על ידם.זה רשימת קורסים שצריך להשלים
ש להציג ציון סופי 'עובר' בקורסים המפורטים להלן בעת הגשת המועמדות ולא ניתן להשלימם עד מועד תחילת הלימודים או במהלך השנה הראשונה ללימודים.
הדרישה היא לקורסים שנלמדו במסגרת אקדמית ובמוסד אקדמי מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה, בעשר השנים האחרונות:
אם הקורסים הנ"ל נלמדו שלא במסגרת התואר הקודם, יש לצרף למסמכי ההרשמה גם גיליון ציונים רשמי המעיד על סיום לימודים בקורסים הנ"ל בציון 'עובר'.
- מבוא לפסיכולוגיה – נדרש קורס בהיקף שנתי (4 נקודות זכות (נ"ז) = 56 שעות לפחות בפועל)
- מבוא לסוציולוגיה – נדרש קורס בהיקף סמסטריאלי (2 נקודות זכות (נ"ז) = 28 שעות לפחות בפועל)
- קורסים מתחום המחקר – נדרשים קורסים בסך שני קורסים בהיקף שנתי, ז"א סך של 8 נקודות זכות (נ"ז) = 112 שעות לפחות בפועל בקורסים מתחום המחקר (כדוגמת סטטיסטיקה, עיבוד נתונים, שיטות מחקר כמותיות / איכותניות, סמינריון לא עונה על דרישה זו)
אם נדרשת השלמת קורסים לצורך הגשת מועמדות, ניתן להשלימם בכל מוסד אקדמי, המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה, ובתנאי שהקורסים נלמדו בהתאם לקריטריונים המצוינים. לא ניתן ללמוד קורסים אלו בביה"ס לעבודה סוציאלית בבר-אילן. אישור הרשמה לקורס אינו מהווה עמידה בתנאי קבלה. רק ציון סופי עובר בקורס הינו עמידה בתנאים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים