נכתב ע"י OR_Design;1849982:על הדרך -
הבנתי שיועץ הוא זה שעושה את כל העבודה , בנקים ניירת וכו' ולכן המחיר הגבוה (לי בכ"א..)
האם אפשר למצוא יועץ שרק יסביר בכללי מה זה כל דבר ומה הכי חשוב לשים לב וכו'?
ואז המחיר יהיה נמוך יותר?
אני עשיתי כך אצל יועצת בשם רחלי מילצקי לפני חודשיים, וחסכתי במיחזור בזכותה 70,000 ש"ח.נכתב ע"י OR_Design;1849982:על הדרך -
הבנתי שיועץ הוא זה שעושה את כל העבודה , בנקים ניירת וכו' ולכן המחיר הגבוה (לי בכ"א..)
נכתב ע"י OR_Design;1850077:אז על מה משלמים סכום כזה גבוה? רק על ייעוץ?
ואם אני רוצה באמת רק יועץ כזה (לא נראה לי שמשנה באיזה עיר) שיסביר לי מהן הנקודות החשובות,
יש דבר כזה , בתשלום אחר?
(יש לעו"ד שעושה לנו את מכירת הדירה קשרים בבנק , ככה שהוא יכול לעזור, אבל אני לא מבינה שם שום כלום)
נכתב ע"י OR_Design;1849982:על הדרך -
נכתב ע"י pnina912100;1850524:את יכולה לנסות לדבר עם בעלי, (מקווה שזה בסדר, כי אני כותבת על דעת עצמי)
הוא הוציא המון משכנתאות מהרבה בנקים, גם בשבילינו וגם לחברים הוא מבין ויודע את כל הפרטים שבלקיחת משכנתא(אחרי הריביות שהוא הוציא שום יועץ משכנתאות לא יכל להוריד את הריביות)
אם זה מענין אותך, תפני אלי באישי ואני אתן לך את הטלפון שלו.
(כמובן שללא תשלום)
לא הבנתי מה זה סותר את דברי?נכתב ע"י עלי דפנה;1850822:סליחה שאני מעיזה לסתור את דברייך...
אבל פעמים רבות הבנק משלה את הלקוח שהוא נותן לו ריביות אפסיות וככה הוא מושך אותו, אבל סוג הריבית (נראה לי שהיא נקראת משתנה צמודה- אני לא בטוחה) הוא גרוע מאוד!!!
הוא משתנה לפי המדד ועם השנים הוא פשוט עולה...!!!
בהתחלה את יכולה לשלם 1,500 בהחזר משכנתא לחודש, ולאחר כמה שנים זה יכול להגיע ל4,000 לחודש!!!!
הזוי איך שהבנקים עובדים עלינו בעיניים....
ואני מדברת מתוך ידיעה (נסיון אישי) ולא שמועות או השערות.
אני ממליצה על לקיחת משכנתא רק עם יועץ- ויועץ מוסמך
שווה לשם את המחיר אפילו 5,000 על ייעוץ שהחיסכון בסופו של דבר הוא יכול להגיע ל-100,000 ש"ח ויותר...
אגב- יש יועצים שהם משתפים פעולה עם הבנקים- לצורך יצירת קשרים וכדומה והם יכולים להפיל אותך עם אותם ריביות נמוכות ויקרות...
כדאי לברר היטב על היועץ שהולכים לקחת.
אם משהו מעוניין להמלצה על מישהו שאני מכירה וממליצה עליו (שהוא לא עושה את הדברים האלו) שיפנה אי באישי אני יעזור בשמחה!
נכתב ע"י pnina912100;1850916:לא הבנתי מה זה סותר את דברי?
ותסמכי על בעלי... אם הוא יודע משהו, אז הוא יודע עד הסוף, מי החליט שיועץ שעושה את זה כמקצוע ידע פחות ממשהו חכם וכשרוני שמבין ולקח כמה פעמים משכנתאות?
הבנק יכול להשלות לקוח שלא מבין... וזה בדיוק הבעיה, וכמו שאת גם כתבת, יועצים מביאים לבנקים המון לקוחות, הם צריכים לתת לבנק גם לקוחות שווים, והלקוחות השווים יהיו אלא שלא מבינים, אז רק שתדעו שאפשר ליפול בגדול גם אצל יועץ משכנתאות, מניסיון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים