התייעצות משפחה או בקהילה? - מהם ההבדלים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כך או כך

זה לא נעים ולא מומלץ

וללא ספק הבני תורה

מעריכים יותר

אנשים עקרוניים

שנשמרים מדברים

שפחות מתאימם לציבור החרדי השמור והמוגן.

ומטבע הדברים

פחות מעריכים אנשים

ש"מחליק" להם ו"מתפלק" להם ומדי פעם נופלים ומתרצים תירוצים

גם עם לא
כתוב להם תיוג על החולצה.

בסוף אנשים יודעים
להעריך איכות.
בן כמה אתה? אתה עוד לא מכיר את העולם? מי שיש לו "עקרונות" ורצון לחנך את כוללללם בתחום אחד הוא סופר פתוח בתחום אחר הקרוב לליבו, ולרוב זה רק מידות רעות ושחיתות.
ובא לא נהיה שוטרים אחד על השני, כי אלוקים יראה ללבב ואת היר"ש הפנימית של כל יחיד אי אפשר למדוד במגנומטר

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את המו"ל,
אני כן מכיר חלק מהכותבים והעורכים,
אני קורא את הכתבות ורואה את הפרסומות,
ולא רואה מה שאתה רואה.
ויעידו על כך אלפי המנויים ואלפי שכניהם שמבקשים מהם את העיתון אחרי הקריאה.
תקרא קצת עליו ועל המכון שלו אתה לא רואה את הפרסמות על המשטרה ועל האקדמיה וכו' מה שכן זה עיתון מענין וממכר ומסקרן אבל זה לא עושה אותו כשר זה שהרבא קוראים את זה וגם אני מדי פעם

• הוסף לסימניות
לא לחינם
רוב מוחלט של גדולי ישראל
מכל החוגים והעדות
הטריחו את עצמם

ויצאו נגד השבועונים
בצורה גורפת ונחרצת!!!

והורו לכל הציבור החרדי
ששומר נפשו ירחק
לא יקרא
ולא יכניס לביתו,
שום שבועון!!!
לא מכיר שום מכתב נגד משפחה כבר שנים!
פעם היה... בזמן יתד נאמן הישן....
לדעתי מינמום עשר שנים לא היה מכתב נגדם
אז די עם הדרמות...

• הוסף לסימניות
כך או כך

זה לא נעים ולא מומלץ

וללא ספק הבני תורה

מעריכים יותר

אנשים עקרוניים

שנשמרים מדברים

שפחות מתאימם לציבור החרדי השמור והמוגן.

ומטבע הדברים

פחות מעריכים אנשים

ש"מחליק" להם ו"מתפלק" להם ומדי פעם נופלים ומתרצים תירוצים

גם עם לא
כתוב להם תיוג על החולצה.

בסוף אנשים יודעים
להעריך איכות.
בכל נושא אנשים מעריכים אנשים עם עקרונות...

• הוסף לסימניות
ידעו שאנשים יקנו את זה רק בגלל זה ואותו דבר על יואלי לנדא
הם עושים את זה אך ורק למשוך לקוחות הם בוודאי לא קיבלו על זה משהו!.......
1760877730482.png

• הוסף לסימניות
אז די עם הדרמות...
ועוד יותר הם לפעמים משמשים ככלי פירסום של רבנים בנושאים שלא מתפרסמים ביתד או המודיע,
לדוגמא הבקשה של הרב צבי ברוורמן על נושא הפגיעות בילדים.

• הוסף לסימניות
להכחיש את זה מאות פעמים לא עוזר תפתח את העיתון ותראה את הפירסמות וחלק מהכתבות תקרא קצת על המו'ל ועל המכון שלו ותכחיש בתוקף ועל העורך ותכחיש ותכניס את הראש לחול
תקרא קצת עליו ועל המכון שלו אתה לא רואה את הפרסמות על המשטרה ועל האקדמיה וכו' מה שכן זה עיתון מענין וממכר ומסקרן אבל זה לא עושה אותו כשר זה שהרבא קוראים את זה וגם אני מדי פעם
למה בכל שאלה "מה גרוע בעיתון?" התשובה היא "הבעלים של העיתון הוא בעלים גם של מכון מחקר חרדי" אם יש רשימת בעיות בעיתון עצמו ובתכניו? (ואני לא מכחיש שהוא בקו יותר פתוח ומכיל מיתד ושיש אברכים יראי ה' שלא יכניסו אותו לביתם)
אז די עם הדרמות...
בפסח שעבר כמדומני שהרב הירש התראיין להם (ובקו ההגנה של הפלג הרעישו על כך עולם ומלואו כמובן)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה בכל שאלה "מה גרוע בעיתון?" התשובה היא "הבעלים של העיתון הוא בעלים גם של מכון מחקר חרדי" אם יש רשימת בעיות בעיתון עצמו ובתכניו? (ואני לא מכחיש שהוא בקו יותר פתוח ומכיל מיתד ושיש אברכים יראי ה' שלא יכניסו אותו לביתם)
זה לא שהוא גם הבעלים של המכון השאלה היתה האם הוא מכניס אגנדות והשקפות אחרות עם הפירסמות על זה עניתי והוא עצמו אומר שחלק מהמכון שלו והכלי זה העיתון ןאם המכון זה לשנות את החרדים לישראלים אי אפשר לחלק את זה

• הוסף לסימניות
זה לא שהוא גם הבעלים של המכון השאלה היתה האם הוא מכניס אגנדות והשקפות אחרות עם הפירסמות על זה עניתי והוא עצמו אומר שחלק מהמכון שלו והכלי זה העיתון ןאם המכון זה לשנות את החרדים לישראלים אי אפשר לחלק את זה
זו בהחלט טענה, אבל אמור להיות לה סימוכין וראיות מהתכנים בעיתון וכן מאנשיו
(היכן הוא אמר שהעיתון חלק מהמכון? וכמובן שמי שיש לו השקפות שנותנות לו להחזיק במכון הנל [ועוד] אזי זה משפיע גם על העיתון במידה מסויימת, ברור)

• הוסף לסימניות
זו בהחלט טענה, אבל אמור להיות לה סימוכין וראיות מהתכנים בעיתון וכן מאנשיו
(היכן הוא אמר שהעיתון חלק מהמכון? וכמובן שמי שיש לו השקפות שנותנות לו להחזיק במכון הנל אזי זה משפיע גם על העיתון במידה מסויימת, ברור)
אז אני מציע לך לקרוא קצת על המכון ועל האנשיו ועל העיתון ותסתכל קצת ותשמע מה שהם אומרים ואיפה הם דורשים ואפילו תקרא פשוט את העיתון ואת הפירסמות למשך תקופה ותבין מה השקפה שלהם

• הוסף לסימניות
אז אני מציע לך לקרוא קצת על המכון ועל האנשיו ועל העיתון ותסתכל קצת ותשמע מה שהם אומרים ואיפה הם דורשים ואפילו תקרא פשוט את העיתון ואת הפירסמות למשך תקופה ותבין מה השקפה שלהם
אתה חוזר על זה שוב ושוב ללא שום הוכחה,
אלפי חרדים מנויים ועשרות אלפי חרדים קוראים את העיתון ולא רואים מדיניות של חילון ושינוי השקפה.

• הוסף לסימניות
ברור שמשפחה
בקהילה זה פשוט עיתון שכתוב , ערוך ומעוצב ברמה ממש נמוכה- לדעתי [ואני קצת מבינה בתחום]
אישית לא מנויים ולא קונים אלא מקבלים מקרובי משפחה גם משפחה וגם בקהילה...
כאישה, פותחת את פנינה לכמה דקות
בתוך המשפחה- מספק הרבה יותר עניין וחומר

• הוסף לסימניות
אתה חוזר על זה שוב ושוב ללא שום הוכחה,
אלפי חרדים מנויים ועשרות אלפי חרדים קוראים את העיתון ולא רואים מדיניות של חילון ושינוי השקפה.
אתה מכחיש שוב ושוב ולא עונה על מה שהגבתי ופשוט מכחיש ואם להטמין את הראש בחול

ברור שמשפחה
בקהילה זה פשוט עיתון שכתוב , ערוך ומעוצב ברמה ממש נמוכה- לדעתי [ואני קצת מבינה בתחום]
אישית לא מנויים ולא קונים אלא מקבלים מקרובי משפחה גם משפחה וגם בקהילה...
כאישה, פותחת את פנינה לכמה דקות
בתוך המשפחה- מספק הרבה יותר עניין וחומר
הוא שאמרנו נשים לכו למשפחה. אבל לגברים אין מה לחפש שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה