לא מוסיף שלום, ופוגעאני מכיר מישהו בירושלים שכל פעם שעוצר מונית ורואה שהנהג "בן דוד שלו", הוא ישר אומר "הא ערבי לא", ומנופף לו לשלום...
ואני כנהגת שמה לב שתמיד נסיעה מאחורי מוניות לוקחת זמן משולש! (יש לי רחוב ארוך לידי שאני נוסעת בו כל הזמן ורואה ממש את ההבדל בין נסיעה רגילה לבין נסיעה מאחורי מונית כאמור ).כשאני נוסעת במוניות וזה לא קורה הרבה כי יש לנו רכב
אני שמה לב תמיד שהנהג נוסע מאד ב'זהירות', תמיד מפספס רמזורים בקיצור מעצבן.
כדאי לדייק בסיפורים, אין דבר כזה שנסיעה בגט טקסי תעלה 13 ש''ח, כי המונה מתחיל מ-12 ויש גם דמי הזמנה 5 ש''ח.אני יכולה לכותב ספר על מוניות בתל אביב.
בתחנת מוניות של תחנת רכבת ההגנה, פשוט הודיעו לי שהם לא מוכנים לקחת נסיעה עם מונה. (מרחק של 5 דקות נסיעה, רבע שעה ברגל) ואמרו מחיר: 50 שח!
התקשרתי לחברה עם טלפון חכם שתזמין לי גט טקסי. יצא 13 ש"ח.
אגב אם אני לא טועה זה לא חוקי לא להפעיל מונה..
ויש פקחים מוסווים שבודקים את זה. (עולים על מונית כנוסע רגיל ואם הנהג לא מפעיל מונה, הלך עליו..)
ובדרך כלל אם הנהג לא עושה שטויות אז זה יוצא יותר זול במונה מאשר בסיכום על מחיר מראש.
(יש גם הפוך שהנהג מעדיף לקבוע מראש על מחיר זול מאשר להפעיל מונה)
אני נסעתי עם נהג שלא הסכים מונה ולא הסכים להגיד כמה הוא רוצה!!
עבר חופשי באדום במהירות מופרזת..כשניסיתי להגיד משהו צרח עלי.
אני כולי עדינונת...זה היה זוועה!!!
כמובן שעל החוויה שילמתי מחיר מופרז במיוחד.
פשוט דוחה כל העסק הזה של המוניות
מתנה 10 ₪ ל-10 הנסיעות הראשונות
אשמח לקבל שובר כזה....אם כן זה לא נקרא שזה עלה 13 ש"ח [בהשוואה למונית ברחוב], אני גם נסעתי במונית מבני ברק לירושלים בחינם, כי מישהו נתן לי שובר נסיעה.
יש בתי חולים שנותנים ליולדת שבאה מחוץ לעיר.אשמח לקבל שובר כזה....
ועדיין זה זול משמעותית מ - 50
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים