- הוסף לסימניות
- #1,101
לגבי הריבית, אינני יודע.רציתי לשאל האם כשאני סוחר יומי במניות יש איזושהי בעיה של ריבית?
זה פלטפורמה של חברת a trade
לגבי הקרן כנראה שתאבד את זה כמו 83% מהמשקיעים שם.
לגבי הריבית, אינני יודע.רציתי לשאל האם כשאני סוחר יומי במניות יש איזושהי בעיה של ריבית?
זה פלטפורמה של חברת a trade
למה אתה מעדיף את אינווסקו?אני אוהב את אינבסקו
כן.שאלת תם.
בקרנות סל - מסחר עצמאי יש דמי ניהול שהקרן לוקחת לי - בנוסף לבית השקעות?
יש קרנות שכל יחידה הוא כ4000 ויש יותר זולים.ויש מי שקונה את הקרן ב4 אלף ש"ח? יש בזה עניין?
כן.והאם יש עוד קרנות מקח מדד S&P 500 עם הכשרים?
לא.האם @ה. שלמה יכול להכריע בשבילי איפה להניח את הכסף שלי במקום להסתובב סביב עצמי...
לא.אשמח לדעת האם בהשקעה בקרן כספית דרך האתר של הבנק נגבים ממני עמלות על ידי הבנק ,
אוטומטית.ושאלה נוספת - הבנתי שבקרן כספית המס הוא 25% אבל זה מתקזז עם האינפלציה ,
השאלה היא אם צריך לבקש את הקיזוז איפשהו או שזה קורה אוטומטית .
תודה רבה![]()
איפה אני יכול לקבל מידע על זה?
במיטב לא לוקחים רק 15 ש"ח לחודש לאחר שנתיים? אין עוד מישהו שלוקח עמלות בסיפור? רשום פה 0.12% מה זה אומר?ליתר דיוק בית ההשקעות לוקח עמלות, לפי אחוזים.
יש עניין בזה? איך אני בוחר סל?יש קרנות שכל יחידה הוא כ4000 ויש יותר זולים.
תודה לך!אך אני יכול ללוות אותך בסיבובים שלא תסתחרר.
מה שאתה בעצמך הבאת. דמי ניהול 15 ש"ח לחודש + עמלות קניה ומכירה לפי אחוזים.איפה אני יכול לקבל מידע על זה?
דמי ניהול של מנהל הקרן.רשום פה 0.12% מה זה אומר?
קרן הסל שעולה 4000 היא אירית ונסחרת בשקלים.יש עניין בזה? איך אני בוחר סל?
בבקשה.תודה לך!
אין בזה כללי אצבע.יש לי שאלה...
אני מעוניין להוסיף על המשכנתא שלי 300,000 לצורך השקעה בשוק ההון לטווח ארוך,
אבל יש איזה כלל שלא לוקחים הלוואה בשביל לשים בשוק ההון,
בשביל רכישת דירה נוספת זה הסכום הזה לא מספיק
האם הכלל הזה באמת כל כך נכון וחשוב???
תודה רבה!!
לא הבנתי, אין לי כסף נזיל בצד, האם לקחת כסף מהבנק (כלומר להוסיף על המשכנתא) ולהשקיע אותו או שצריך להיצמד לכלל ש'לא לווים כסף בשביל השקעה' ??אין בזה כללי אצבע.
אך אני מציע, לפני מחשבות על מינוף, להשקיע תקופה ללא מינוף, ואח"כ לשקול שוב.
תתחיל עם הפקדה בקופגל"ה \ או קרן כספית, וכשיצטבר, תשים במסחר עצמאי.אני רוצה לפתוח חשבון מסחר האם אני יכול להפקיד את הסכום הראשוני (10000) ולאחר מכן למשוך אותו
אני רוצה לפתוח חשבון אבל אין לי 10000 פנויים
הפער במס דיבידנדים הוא יותר מהפער בדמי ניהולמה עדיף לקנות את 1183441 או את 1159250 אינווסקו - איישרס שהפער ביניהם בעמלה הוא 0.05 אבל יש מס דיבידנדים באיישרס של 0.15
בוודאי!, בעצם האם גם בקרן צוברת יש עניין שלא יהיה לי מס דיבדנדים?
מדובר בקרן סל ישראלית, שזה משהו אחר..האם יש עניין לקנות את שני אלו יותר מ 1165810 - לקנות סל יקר או הרבה זולים?
מה לא תקין?לא מצאתי אשכול אחר אז אני מנסה פה
אני מפקיד בחברת מגדל קרה"ש מסלול סנופי 500 100% אמממהה אני נכנס רואה כזה
צפה בקובץ המצורף 2029714
מישהוא יודע מה מדובר @ה. שלמה אולי תודה מראש
למה הם מציינים מסלול הלכה בכלל אפילו אין הפקדותמה לא תקין?
דבר ראשון - בהחלט החשיפה למט"ח.למה הם מציינים מסלול הלכה בכלל אפילו אין הפקדות
וגם נראה לי שהמדד עלה ב5% השנה אלא אם כן זה כולל החשיפה למט"ח
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים