בד"כ עמלות גבוהות.איך קונים מחקה מדד? דרך החשבון בבנק פועלים כדאי או עמלות גבוהות?
איך קונים מחקה מדד? דרך החשבון בבנק פועלים כדאי או עמלות גבוהות?
www.google.com
איך אז כן אפשר לקנות, דרך מי? אני רוצה להתחיל.בד"כ עמלות גבוהות.
איזה סכום יש לך באופן ראשוני?איך אז כן אפשר לקנות, דרך מי? אני רוצה להתחיל.
תיכננתי ממש בקטנה כמו 2000 ולהוסיף חודשי סכום.איזה סכום יש לך באופן ראשוני?
אז כנראה תתחיל עם קופת גמל להשקעה.תיכננתי ממש בקטנה כמו 2000 ולהוסיף חודשי סכום.
מה זה פייר.אז כנראה תתחיל עם קופת גמל להשקעה.
או בפייר.
מעדכן שהתקרה היא 20,566אתה עצמאי?
קרן ההשתלמות שאתה מדבר עליה מיועדת עבור עצמאים, לא כל אחד יכול לפתוח כזאת לעצמו.
בנוסף קיימת תקרת הפקדה שנתית (עבור הפטור ממס רווח הון) של 20,520 ש"ח נכון להיום, קח בחשבון.
אם אתה מוכר ברווח מנכים לך מס רווחי הוןמכרתי קרן סל נאסדק וקניתי ת"א125, אתמול,
היום אני רואה שורה -
מס עתידי 18- ,
מה זה אומר?
אז עם הסכום בשורת המזומן, אני יכול להשתמש בכולו,אם אתה מוכר ברווח מנכים לך מס רווחי הון
זה יורד פעם בחודש
אבל החברה כבר מחזיקה בחלק של המס
@השקעות R הון אשמח לשמוע את חוות דעתך על הטענה הזו.ובעיקר הנידון האם כדאי ממונף פי 3, כמובן שהסיכון למחיקה גבוה ממינוף פי 2, ומאידך, אם מדובר על קרן ממונפת יומית, כדי שהיא תימחק צריך ירידה של 33% ביום אחד, שזה דבר חריג.
בנוסף אם אינני טועה אחד מהכללים של רשות ניירות ערך לניירות ממונפות זה שכאשר יש שינוי של 15% חייבים מיד לעשות איזון, כך שזה מקטין את הסיכוי למחיקה.
אמור להיות רשום כמה כסף יש לך זמין למסחרמכרתי קרן סל נאסדק וקניתי ת"א125, אתמול,
היום אני רואה שורה -
מס עתידי 18- ,
מה זה אומר?
אשמח גם לשמוע את דעתו של ר אהרן .@השקעות R הון אשמח לשמוע את חוות דעתך על הטענה הזו.
אין קרנות ממונפות מלפני 2008@השקעות R הון אשמח לשמוע את חוות דעתך על הטענה הזו.
מישהו?התכוונת להם?
אוקיי.![]()
קרנות נאמנות אונליין - fair
רכישה קלה ומהירה, זה פייר. לראשונה בישראל, רכישה קלה ופשוטה של קרנות נאמנות. אונליין. סקרנתם, בואו נתחיל הפקדה מהירה זה פייר. חוסכים את זמני ההמתנה, ומשאירים לנו את הבירוקרטיה מול הבנק למידע נוסף בלי עמלות נסתרות, זה פייר. לראשונה בישראל, רכישה קלה ופשוטה של קרנות נאמנות. אונליין. סקרנתם, בואו...www.fair.co.il
במחקה מדד יש קרנות סל ויש קרן נאמנות. מה עדיף?
כן זה פייר.מישהו?
לרוב ההכרעה בין השתיים תוכרע על דמי הניהולבמחקה מדד יש קרנות סל ויש קרן נאמנות. מה עדיף?
ושניהם פסיבי? כי בין השורות הבנתי שיש גם משהו אקטיבי.כן זה פייר.
לרוב ההכרעה בין השתיים תוכרע על דמי הניהול

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים