- הוסף לסימניות
זה מאד נחמד חלב סויה לטבעונים או לרגישים, זה לא 'מגיע'. זה צ'ופר שראוי להעריך.ולכל אילו שתוהים שחושבים שמגיע לנו אז תדעו שכן יש אוירה בהרבה מקומות להתחשב בהרבה דברים כמו להביא חלב סויה/אוכל טבעוני ועוד הרבה דוגמאות
זה מאד נחמד חלב סויה לטבעונים או לרגישים, זה לא 'מגיע'. זה צ'ופר שראוי להעריך.ולכל אילו שתוהים שחושבים שמגיע לנו אז תדעו שכן יש אוירה בהרבה מקומות להתחשב בהרבה דברים כמו להביא חלב סויה/אוכל טבעוני ועוד הרבה דוגמאות
הנה התשובהאבל הוא כבר נותן, ויש עבור כל עובד תקציב מסוים, וברגע שעובדות לא מגיעות - המעסיק בעצם מרוויח כאן - חוסך את ההוצאות עליהן.
וגם אם לא לתת אלטרנטיבה, לפחות לתת חופש על חשבון המעסיק!
בעיניי זו ממש אפליה על רקע דתי
לא כופה שום דבר,
מאפשר נופש שמקום העבודה מארגן למי שמתאים לו,
למה לא?
בד"כ יש מטרות נוספות לנופש הזה כמו גיבוש, לעיתים תוכניות והרצאות בענייני העבודה, הוא לא חייב לצ'פר את מי שלא מגיע.
ההגיון פשוט מאדאבל אני לא מבינה את ההגיון הכלכלי של המעסיק
הוא לא רוצה שהעובדים יהיו עם מוטיבציה?
כשאני צריכה להגיע לעבודה בזמן שהם חוגגים, המוטיבציה שלי יורדת לאפס
מה ההיגיון הכלכלי כאן?
זה משהו שחשבתי עליו לגבי הרבה אשכולות שראיתי לאחרונה, יש אנשים שחושבים שאחרים אמורים לשלם את המחירים של החיים שלנו.גם אני ויתרתי על הרבה אירועים בגלל סיבות דתיות אבל אני מסתכלת על זה אחרת - אשרי שזכיתי!! ולפום צערא אגרא.
כיוון חשיבה יפה.זה משהו שחשבתי עליו לגבי הרבה אשכולות שראיתי לאחרונה, יש אנשים שחושבים שאחרים אמורים לשלם את המחירים של החיים שלנו.
אני חרדית, ואני לא הולכת לנופש כי הוא לא מתאים, ואני אמורה לשלם את המחיר ולא המעסיק.
לדעתי, כנ"ל לגבי החישוב הזול בתשלום באפליקציה מול רב קו. אנחנו בחרנו לא להשתמש באפליקציה, ואנחנו אמורים לשלם את המחיר ולא להאשים את כל המדינה שלא מושיבה מתכנתים לפתור את הבעיה. אולי זה קצת שונה כי זה שירות ממשלתי, אבל זו דרך חיים שלי ומחירים שלי, ואני צריכה לשמוח ולהיות גאה בזה ולא להאשים את כל העולם שלא מתחשב בי ולא פותר לי את הבעיות. כן, יש דברים שחרדי לא יכול לעשות. אלו החיים!!
המדינה התחשבה בכל התושבים אותו דבר, ונתנה לכוווווווולם זכאות להנחות באפליקציה.מעניין איך התקשורת הייתה מגיבה אם זה היה הפוף חילונים שעובדים אצל חרדים והחברה עושה שבת/חג עם המרצים וכו... והחילונים לא היו מקבלים כלום ( בוא נגיד אפילו לא היו צריכים לעבוד)
ולגבי הרב קו - מה הקשר? המדינה אמורה להתחשב בכל התושבים אותו דבר זה ממש אפליה !
אותי זה פשוט מצחיק כל החרדים שחושבים כל הזמן שלנו לא מגיעה כלום ואם כבר עושים אירוע שנגיד תודה ואיך מעיזים להתלונן שמכרו כרטיסים בכמות לא הגיונית, וממש מצוה לסבול מכל האפליות
היא לא נתנה הנחות - היא פיתחה שיטה לבדוק מה הכי משתלם בסוף חודש לנוסע וזה מה שהנוסע ישלםהמדינה התחשבה בכל התושבים אותו דבר, ונתנה לכוווווווולם זכאות להנחות באפליקציה.
את זאת שבחרת לא להשתמש בה. למה זה קשור אליהם?
היא לא פיתחה שיטה לחישוב.היא לא נתנה הנחות - היא פיתחה שיטה לבדוק מה הכי משתלם בסוף חודש לנוסע וזה מה שהנוסע ישלם
זה אמור להיות שווה לכלל הנוסעים
תודה.היא לא פיתחה שיטה לחישוב.
בעצם טבע העולם הדרך הנורמלית כיום לחשב נסיעות במשך חודש שלם הוא על מכשיר שיכול לחשב את זה.
המכשיר הזה נקרא "סמאטרפון". אם את לא רוצה להחזיק את המכשיר הזה אז לא יוכלו לחשב לך.
אם את לא רוצה להחזיק מיקרוגל לא תוכלי לחמם אוכל תוך 30 שניות. כמה שתכעסי על התנור זה לא יעזור.
אני מסכים עם הרעיון, רק מבחינה טכנית לא נראה לי שהחישוב הוא החלק הבעייתי, יש לרב קו מעבד וזיכרון (די מוגבלים, אבל קיימים), הבעיה היא שהוא לא אמצעי תשלום, ובסמארטפונים אפשר להגדיר אמצעי תשלום.בעצם טבע העולם הדרך הנורמלית כיום לחשב נסיעות במשך חודש שלם הוא על מכשיר שיכול לחשב את זה.
וזה לא כזאת בעיהאבל נשמע לי שזה רעיון שאפשר להציע לחברות האשראי - להגיע להסכם עם רב קו וכרטיס אשראי משולבים.
ברור שאפשר לעשות את זה גם על כרטיס רב קוהיא לא פיתחה שיטה לחישוב.
בעצם טבע העולם הדרך הנורמלית כיום לחשב נסיעות במשך חודש שלם הוא על מכשיר שיכול לחשב את זה.
המכשיר הזה נקרא "סמאטרפון". אם את לא רוצה להחזיק את המכשיר הזה אז לא יוכלו לחשב לך.
אם את לא רוצה להחזיק מיקרוגל לא תוכלי לחמם אוכל תוך 30 שניות. כמה שתכעסי על התנור זה לא יעזור.
לא.אני מבינה שאני היחידה במצב הזה.
אני מסכים עם הרעיון, רק מבחינה טכנית לא נראה לי שהחישוב הוא החלק הבעייתי, יש לרב קו מעבד וזיכרון (די מוגבלים, אבל קיימים), הבעיה היא שהוא לא אמצעי תשלום, ובסמארטפונים אפשר להגדיר אמצעי תשלום.
אבל נשמע לי שזה רעיון שאפשר להציע לחברות האשראי - להגיע להסכם עם רב קו וכרטיס אשראי משולבים.
נכון זה גם הבעיה, ובאמת הכי מוצלח זה לעשות על האשראי, כמו שעושים ברחבי העולם.וזה לא כזאת בעיה
בדן כבר משלמים כיום באשראי
איך אפשר לעשות על צ'יפ פשוט של רב קו גם חישוב של הכל וגם תשלום קרדיט (כלומר קדימה)?ברור שאפשר לעשות את זה גם על כרטיס רב קו
אבל עזבי עדיף גם אולי שלא ינפקו כרטיסים ושהתחבורה יהיה רק לאילו שיש להם סמארטפון
ומה לעשות שלא נוכל להשתמש בתחבורה ציבורית זה הבחירה שלנו
ההשוואה ממש לא נכונה - אפשר לעשות את ההטבה גם עם כרטיס - השוואה אמורה להיות
שהמדינה תיתן רק הטבות מסוימות למחזיקי מיקרוגל
ולו גם בשל העובדה שעל נופש זוגי הוא אמור לספוג שווי,נשמע לי הזוי
המטרה של הנופש היא לא מתנה לעובד
אלא גיבוש והעשרה
למה שישלם על גיבוש זוגי?
אפשר לנסות אם יש קבוצה גדולה.אולי אחת מכן יכולה להציע לו לארגן יום גיבוש לחרדיות שלא הלכו (הכוונה היא להתנדב לארגן! לא לבקש שמישהו אחר יארגן לכם). יש מעסיקים שיזרמו עם זה.
אין מה לעשות העולם מתקדםברור שאפשר לעשות את זה גם על כרטיס רב קו
אבל עזבי עדיף גם אולי שלא ינפקו כרטיסים ושהתחבורה יהיה רק לאילו שיש להם סמארטפון
ומה לעשות שלא נוכל להשתמש בתחבורה ציבורית זה הבחירה שלנו
ההשוואה ממש לא נכונה - אפשר לעשות את ההטבה גם עם כרטיס - השוואה אמורה להיות
שהמדינה תיתן רק הטבות מסוימות למחזיקי מיקרוגל
העולם הוא כנראה יותר גדול ממה שאת מכירה.נכון זה גם הבעיה, ובאמת הכי מוצלח זה לעשות על האשראי, כמו שעושים ברחבי העולם.
לא הבנתי מה את באה להגיד.העולם הוא כנראה יותר גדול ממה שאת מכירה.
לא מזמן הייתי בהונגריה. היה מורכב להתניד בתחב"צ בלי אפליקציה. מצאנו פתרון בסוף (בחלק מהתחנות אפשר לקנות כרטיס נייר אבל לא בכל מקום) אבל זה ממש לא כזה טריביאלי ומניחה שיש עוד לא מעט ארצות שאם אין לך אפליקציה מתאימה אתה בבעיה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים