- הוסף לסימניות
מבחינת אוכל, צניעות, חוף, בריכה, וכדו'
(מעולם לא הייתי שם, אז לא מבין בכלל בנושא..)
תמר נופשים עושים גם באילת?אבל עם נוסעים מאורגן כמו תמר נופשים וכזה.. אז האוכל ממש מהדרין
השאלה למה אתם קוראים צניעות? אם ללבוש לא צנוע לכו' בחורף זה בסדר, ואם להתנהגויות לא צנועות אז הבעיה גם בחורף...ובחורף לעניות דעתי אין בעיות של צניעות
תמר נופשים עושים גם באילת?
מרגליות עושים עוד חודש בערך. למשפחות באילת.מבחינת אוכל, צניעות, חוף, בריכה, וכדו'
הרב מחפוד. משהו מתבשל פה. באזור תעשייה.מסעדות עם כשרות מהודרת?
איזה?
(זכור לי שכשהייתי שם אכלתי מהסופר...)
לא מסכים. הייתי בסוף החורף (אדר) ורק בחופים עצמם היה מעט נשים לא צנועות, בטיילת ובקניון היה ממש בסדר (כמו עיר חילונית קלאסית)גם בחורף לא צנוע הלבוש שם
רק כשיורד גשם וממש קר ובאילת בקושי יש ימים כאלה סבבה שם
רוב מי שמסתובב בעיר זה לתיירות וחופים וככה נראים ואכמ"ל
כי בכללי העיר הייתה יחסית ריקה מאנשים אולי לכןלא מסכים. הייתי בסוף החורף (אדר) ורק בחופים עצמם היה מעט נשים לא צנועות, בטיילת ובקניון היה ממש בסדר (כמו עיר חילונית קלאסית)
metaylimbkipa.com
יש די הרבה מסעדות כשרות למהדרין. כאן יש לך רשימה מפורטת:מסעדות עם כשרות מהודרת?
איזה?
(זכור לי שכשהייתי שם אכלתי מהסופר...)
metaylimbkipa.com
אין שם מסעדות עם כשרות מהודרת רק אחת, מחפודיש די הרבה מסעדות כשרות למהדרין. כאן יש לך רשימה מפורטת:
![]()
מסעדות כשרות באילת - רשימה עדכנית 2025 - מטיילים בכיפה
מסעדות כשרות באילת - בתי קפה כשרים באילת, פיצרה כשרה באילת, מסעדות חלביות כשרות, מסעדות בשריות כשרות ומסעדות כשרות למהדרין באילתmetaylimbkipa.com
יש פירוט של הכשרים?יש באילת מסעדות כשרות
יחסית השתדרגו שם.
תלוי איזה הכשר את אוכלת
יש חלבי
ובשרי
יש גם מזנונים כשרים
צניעות - תלוי
מלון כשר רק שזה מאורגן ,
המטבח מכשירים אותו ,
אבל ההכשר רגיל של המלונות זה רבנות אילת ברובם
אין שם מסעדות עם כשרות מהודרת רק אחת, מחפוד
רק אחת.יש ליד ביג מסעדה בהכשר הרב מחפוד (נכון לחורף שעבר)
הכל בעיני המתבונן וארץ מוצאו...רק אחת.
"מלא מסעדות כשרות" מתבררות כבית יוסף, שאינו הכשר מקובל כ"כ (ולכאו' בצדק)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים