יחי המלך!!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לי נטפרי ולא מסנן כמעט כלום. דווקא דברים פשוטים הוא פתאום חוסם ומחזיר אחרי דקה. מישהו יודע למה?
נטפרי לא מתקינים,לא אני התקנתי את זה ואין לי שום מושג...
מי שהתקין לא יכול לעזור לי כרגע.
אולי זה קשור לרמות סינון שלהם?
איזה רמות יש להם?
מה של הבנתיי הוא א' מה זה ווי פרי ולמה הוא עוזר לסינון וב' אם אנחנו רק ברשת שלנו המסוננת איך יכול להיות שהיא בעצם לא מסוננתנטפרי לא מתקינים,
גם רמת הסינון הכי פתוחה שלהם היא גבוהה ממשלא אני התקנתי את זה ואין לי שום מושג...
מי שהתקין לא יכול לעזור לי כרגע.
אולי זה קשור לרמות סינון שלהם?
איזה רמות יש להם?
אם אתם ברשת שלכם והיא נטפרי היא אמורה להיות מסוננת.את זה הבנתי
מה של הבנתיי הוא א' מה זה ווי פרי ולמה הוא עוזר לסינון וב' אם אנחנו רק ברשת שלנו המסוננת איך יכול להיות שהיא בעצם לא מסוננת
כן וזה דברים כמו ערוץ מאיר והכי מוזר שאחרי רגע הוא פותח לי כאילו כלום.האם פעם נתקלת שרצית לפתוח אתר מסוים בדף שכתוב עליו אופס הרובוט האוטומטי מצא פה דברים לא טובים או שבדקנו את האתר והוא לא טוב (משהו כזה) ?
שוב לא אני עשיתי את המנוי ולא אני משלם ולכן אני לא יודע מה בדיוק יש ליהאם אתה משלם כל חודש לנטפרי כסף?
אז אני חושב שיש לנו את ווי פרי בשימוש הראשוןאם אתם ברשת שלכם והיא נטפרי היא אמורה להיות מסוננת.
וויפרי זה תוכנה של נטפרי שמתקינים על המחשב ויש לה שתי שימושים
השימוש העיקר שהיא מונעת ממך להתחבר לרשת אינטרנט שהיא לא נטפרי (צריך לקחת בחשבון שגם לרשתות שמסוננות ע"י סינונים אחרים היא לא נותנת להתחבר)
היתרונות בזה שהיא מונעת ממך להתחבר לאינטרנט פרוץ מרשת ציבורית או שכן או בכל צורה אחרת
השימוש השני הוא מצריך אישור מיוחד מנטפרי, שהתוכנה תסנן לך כל אינטרנט שאתה מתחבר אליו גם אם הוא לא מסונן
הייתרונות של זה זה לאנשים שעובדים או נמצאים באופן קבוע במקום שיש בו אינטרנט לא מסונן, והם רוצים אינטרנט של נטפרי
אם יש לכם וויפרי אתם לא אמורים לגלוש באינטרנט לא מסונןאז אני חושב שיש לנו את ווי פרי בשימוש הראשון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //