- הוסף לסימניות
חזק. תודה.חבל שלא לימדו את זה את הבנקים...
חזק. תודה.חבל שלא לימדו את זה את הבנקים...
חשוב מאדממש יפה !!
כמה שהצלחתי לראות
אני בעבר קיבלתי משו דומה
ושינתי אותו לפי הצרכים שלי
מצו"ב תמונה
(אם זה יהיה חשוב למישהו אשמח לעלות קובץ אחרי מחיקה....)
המעשר מתחשבן אוטומטי
וכן היתרה מחודש קודם
עשיתי קישור להשלמת נתונים מגליון אחר בשביל שסעיף ההוצאות
ישלים את עצמו
צפה בקובץ המצורף 703773
בבקשהחשוב מאד
אשמח לקבל
דבר איתי מהמייל שמופיע בגיליון למעלהמה המחיר שלו בא לי לקנות
@יעקב ויצמןאשמח לקבל עזרה עבור בנית טבלת אקסל לצורך מערך משרדי למרפאה- הוצאות והכנסות וכמובן סך חודשי ושנתי
אשמח לסייע במייל (מופיע בחתימה)לאחר הבנת כל הפרמטרים הנדרשים.
ברוך ה' ובסייעתא דשמיא.אוהי, פניתי למר יעקב ויצמן, בכדי לקבל עזרה בבניית טבלאות אקסל עזר לי בצורה יוצאת מן הכלל.
בשמחה ובמהירות, בהבנה לצרכי עבודתי והענין סודר על הצד היותר טוב שהייתי חושבת שזה יגיע. יישר כח!!
הי,בבקשה
צריך להעתיק את הגליון לכל חודש
אם יש שאלות אפשר לפנות אלי
הקובץ פתוח לעריכה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים