לכאורה לא יודעם להקיש ממקרה למשנהועוד לא שמעתי על כאלה שהתחרטו לאחר מעשה
מעניין אם קיים.
כמה עולה פרטי? אין אפשרות לעשות בשר"פמי כמוני יודעת...
לבן שלי שהיה לו מגיל שנה שקד שלישי נלחמתי לא להוציא ועשיתי ה -כ- ל!!!
לצערי לא עזר ונשאר 90% חסימה שזה הזוי
בסופו של דבר החלטנו להוציא את השקד בניתוח פרטי (זה המסה של השקד - השיטה הכי טובה שיש רק בפרטי - וגם במעייני - ולא חיתוך וכו )
ברור שאיכות החיים פי אלף יותר טובה לילד
תלוי באיזה רמה מדובר מה אחוז החסימה וכו
לא זול בכללכמה עולה פרטי? אין אפשרות לעשות בשר"פ
ממש לא,השקד המוגדל מושפע לרוב מתזונה למעט חריגים
אל תהיי כל כך נחרצת בדברייךממש לא,
זה מבנה גנטי
על שקדים מוגדלים שמעתי שזה יכול להיות מתגובה אלרגית... התנפחות של בלוטות הלימפהאל תהיי כל כך נחרצת בדברייך
יש כאלה שזה גנטי ומלא זה תזונה
למה נלחמת לא לעשות?מי כמוני יודעת...
לבן שלי שהיה לו מגיל שנה שקד שלישי נלחמתי לא להוציא ועשיתי ה -כ- ל!!!
לצערי לא עזר ונשאר 90% חסימה שזה הזוי
בסופו של דבר החלטנו להוציא את השקד בניתוח פרטי (זה המסה של השקד - השיטה הכי טובה שיש רק בפרטי - וגם במעייני - ולא חיתוך וכו )
ברור שאיכות החיים פי אלף יותר טובה לילד
תלוי באיזה רמה מדובר מה אחוז החסימה וכו
נלחמתי כי לא רציתי להוציא רקמה חשובה ככה בקלות מהגוףלמה נלחמת לא לעשות?
ואיך שינה את איכות החיים?
הרופא המליץ לבן שלי שנושם בפה פתוח ומדבר מאנפף
אמר לי שלאנפוף זה לא בהכרח יעזור, אבל טוב שיתרגל לנשום דרך האף
הוא לא סובל משינה גרועה או מנחירות
עדיין מומלץ?
בררת על הניתוח הזה פעם?ממש לא בטוח שיש מה לרוץ לפרטי
זה ניתוח יחסית פשוט ויש רופאים מעולים בקופות ( הרבה מהם עובדים גם בפרטי וגם בקופה ) שמנתחים
ד"ר יניב אבנר
כן בררתיבררת על הניתוח הזה פעם?
זה ניתוח שכורתים אותו בבית חולים ציבורי למעט מעיני הישועה
בפרטי זה תהליך שמתבצע בהמסה
ועוד נקודה - בציבורי צריך לחכות קצת יותר זמן מהפרטי- בכל אופן באזור המרכז
אף אחד לא דבר על המנתחים בציבורי
דברתי על הרופאים בציבורי שלעניות דעתי ושל עוד כמה תמיד כדאי ללכת לבדוק אצל פרטי במקרים מורכבים ואפילו לא
לדוג הבן שלי היה אצל רופא עור - שהזמינות אליו היתה דווקא יחסית מהיר - חודש
באתי אליו לא התקרב לילד ומרחוק אומר לי יש לו פסוריאזיס ( על איזה נקודה קטנה ברגל)
והוסיף ויש לו גם אסטמה של העור בלי לראות אותו מקרוב ולבדוק אותו
אני לא אתחיל טיפול לבן שלי על סמך דברים שהוא זרק באוויר בלי לבדוק
כנראה רופא עור בציבורי צריך לחכות לו כמה חודשים טובים כדי להתקבל
למי שיש ביטוח פרטי או משלים ממליצה ללכת על זה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים