לי יש מצלמה עם ווי פי חוץ מלעביר תמונות ממצלמה למצלמה היא אפשר לעשות עם זה כלום.אני רוצה לשאול שאלה, אבל באמת בתור שאלה, לא הבעת דעה או משהו כזה.
מישהו פעם הצליח לעשות משהו עם הוויפיי של המצלמה? מה המכשולות שיכולות להיות בזה?
ניסיתי בסקרנותי ובאהבת הטכנולוגיה שמפעפעת בי להתחבר למחשב שלי עם המצלמה (נטפרי) ולא הצלחתי כלום.
שום דבר, חוץ מזה שלאנשים יהיה יותר קל שלא צריך לצלם באלף מצלמות.מה המכשולות שיכולות להיות בזה?
ולמחשב ניסית להתחבר?לי יש מצלמה עם ווי פי חוץ מלעביר תמונות ממצלמה למצלמה היא אפשר לעשות עם זה כלום.
וגם בשביל להעביר תמונות צריך להדליק את הוויפי לחפש התקן של המצלמה השניה ולאשר בשתיי המצלמות.
לדעתי בווי פי במצלמה אין שום בעיה!!
מלא פעמים ללא הצלחה לצערי.ולמחשב ניסית להתחבר?
נכון.מלא פעמים ללא הצלחה לצערי.
כשמשהו יסביר לי מה הבעיה בוויפי במצלמה נחשוב על לנתק....
שוטפים נערות צעירות בסיפורים שלא היו ולא נבראו ואח"כ מבקשים מהם לעשוץת פולה שתסיר את האחריות מהמצלמה שקנו בדמים מרובים...
אז אני אומרת לך שכן!!מנסיון דווקא לא הורס מצלמות
ואם נהרס (בודדי בודדים) משלמים או מתקנים
וזה גם היה פעם היום זה עם תוכנה שלא עושה בעיות וגם עם אחריות
0722613163 אהוטנט
מה הקשר גזל??העיקר להוציא את הוויפי מהמצלמה... מה עם גזל??
כבר יותר קל ומהיר עם מעטפה ובול או עם יונת דואר..אני אמנם לא מהמחמירים בניתוק, אבל אני כן חושב שבאחד למיליון מקרים יכול להיות שאי מי שלח למישהי
תמונה לא ראויה וכדו'.... אז אולי זה לא שטיפת מוח, זה רק הגזמה של מציאות שולית
גזל שאמרו שיקחו אחריות ולא לקחומה הקשר גזל??
באת אליהם מרצון.
אני יודעת שהם לא לוקחים אחריות.גזל שאמרו שיקחו אחריות ולא לקחו
גם כן מרצון.... בואי נגיד שהסמינר הכריח
אני לא יודעת אם את זוכרת את התקופה שהיה כזה רעש גדול מהוויפי במצלמות לא עליינואני יודעת שהם לא לוקחים אחריות.
וזה שהסמינר הכריח זה סוג של רצון לבחור בסמינר כזה, בהחלט!
אני זוכרתאני לא יודעת אם את זוכרת את התקופה שהיה כזה רעש גדול מהוויפי במצלמות לא עליינו
שכל סמינר שאני מכירה דרש לנתק אותו בלי שהם בכלל מבינים מה הם עושים....
העיקר לנתק והלהראות ש"גם אנחנו יוצאים נגד זה"
ואגב לא למדתי בסמינר קיצוני ההפך הוא הנכון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //