- הוסף לסימניות
זה הזמן לעבור למורה שגם יודע ללמד.המורה אמר לי בשיעור לפני שהוא מתערב איתי שאני עובר באדום בטסט...
זה הזמן לעבור למורה שגם יודע ללמד.המורה אמר לי בשיעור לפני שהוא מתערב איתי שאני עובר באדום בטסט...
1. יש כאלה שריטלין פועל עליהם הפוך, כדאי לנסות קודםכמה המליצו כאן על ריטלין לפני טסט
יש דרך להשיג בלי מרשם?
כןאשמח לקבל הסבר לגבי דוח מבחן , מה פירוש המספרים בסוגריים? מספר העבירות שעבר בסעיף?
עברת כבר?
זה נקרא שמאד קשה לעבור בירושלים.ירושלים
כמה פעמים נכשלת בסעיף הזה.אשמח לקבל הסבר לגבי דוח מבחן , מה פירוש המספרים בסוגריים? מספר העבירות שעבר בסעיף?
שלום לכולם,
היה לי היום טסט, בלמו אותי בערך כל צומת (אולי 6 פעמים) ומהלחץ גם נסעתי באדום...
תכל'ס מסתבר שאני לא כ"כ יודע לנהוג,, אבל אני מרגיש שאני לא מתקדם בשיעורים (עשיתי כבר 35),
המורה אומר שאני לא מבין מה אני עושה בכביש ואני צריך לשנות את התפיסה וכו', אני לא מבין מה זה אומר!
הבו עצות מה עושים? עוברים מורה?
תודה לכולם....
יש דבר כזה על פי חוק?תרגול מחוץ לשיעורים
- נהיגה עם מלווה מוסמך (אם אפשרי) לצבירת ניסיון נוסף.
אסור לתייאש! עברתי בטסט 14 נוהג היום מצויןשלום לכולם,
היה לי היום טסט, בלמו אותי בערך כל צומת (אולי 6 פעמים) ומהלחץ גם נסעתי באדום...
תכל'ס מסתבר שאני לא כ"כ יודע לנהוג,, אבל אני מרגיש שאני לא מתקדם בשיעורים (עשיתי כבר 35),
המורה אומר שאני לא מבין מה אני עושה בכביש ואני צריך לשנות את התפיסה וכו', אני לא מבין מה זה אומר!
הבו עצות מה עושים? עוברים מורה?
תודה לכולם....
מיכל כהן מורת נהיגה 0524410813איפה בדרום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים