- הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1061741:לא פותחים באתרוג אתרי קניות, זאפ משום מה פתוח, אבל בלי תמונות:![]()
אולי במסלול שלך לא פתוח לך,
אני ראיתי במחשב שמחובר לאתרוג אתר לא זוכרת את שמו של בגדי ילידם נשים וכו' והיו שם תמונות זוועה מבחינתי.
נכתב ע"י chyz;1061741:לא פותחים באתרוג אתרי קניות, זאפ משום מה פתוח, אבל בלי תמונות:![]()
מעניין, זאפ דווקא נפתח לי, אבל רק אלקטרוניקה, כל השאר נחסם.נכתב ע"י start;1061744:בבקשה יעידו פה גולשי אתרוג הגרפיקאים אם התמונות חסומות באתרי קניות וכד' ונחכים.
לא נראה לי שיש מצב לרכוש בגד ללא לראות איך הוא נראה ...
נכתב ע"י STHEDKOL;1061755:כדאי לך כבוד הניק 'אפרתה' להביט בתאריך שנמצא אי שם בחלקם העליון של המכתבים שהבאת..
התאריך שהכי קרוב לעכשיו הוא בערך לפני כמעט שנתיים...
מאז אינטרנט אתרוג פיתחו דרכים וכלים שנתיב יכולים רק לחלום עליהם!
לכן הוא גם "יקר" יותר...נכתב ע"י אפרתה;1061761:אני מאמינה שהרבנים יודעים את מה שכבודו יודע. בינתיים האישור היחיד שהועלה כאן לטובת "אתרוג" הוא עתיק עוד יותר. לתשומת לבך.
נכתב ע"י אפרתה;1061761:בינתיים האישור היחיד שהועלה כאן לטובת "אתרוג" הוא עתיק עוד יותר. לתשומת לבך.
נכתב ע"י אפרתה;1061771:לא עניתם ממין הענין. אף אחד לא העלה מכתב שמחדש על הקודמים. הוי אומר- הם עומדים בתקפם.
אופססס, פונט חדש?נכתב ע"י esti0527603;1061818:אני ממש לא מדברת על מכתב מטעם נתיב בו החתימו את הרבנים,
אני מדברת על מכתב ממש לא אינטרסי שראיתי שנשלח למוסדות שונים של החינוך החרדי , מאת בי"ד עם פסק הלכה מאחד הפוסקים הידועים והמקובלים במטרה, שמוסדות החינוך ידעו ויעמדו על כך בבתי התלמידים. כך שלנתיב כלל לא היה שליטה על המכתב, ובמכתב נרשם מפורשות שגדולים ישבו ובדקו בין הצע החסימות את החסימה הכשרה והמקובלת עליהם ומצאו לנכון שרק נתיב עומדת בקריטוריונים, וכן נרשמו שם בצורה מפורשת שמות של חברות שהוזכרו כאם בפורום שהם לא חסימה מספקת ומקובלת, לצערי אין לי את המכתב זמין, אשתדל בל"נ לטובת הכלל להשיגו ולפרסמו לטובת הכלל.
נכתב ע"י rainbow;1061820:הי, אפשר להרגע ?!
תגידו מה שאתם רוצים אבל נתיב עושים עבודת קודש אמיתית!!!
אז בבקשה חברים לא ללכלך...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים