פרדונטקס - מומלצת מאוד לבריאות חניכיים.משחת שיניים של פרודקס ניסיתם?
בטח הכוונה לפריוצ'יפ - עוזר ויש סוגים עוד יותר טוביםיש צ'ריוצ'יפ-
בדיוקבטח הכוונה לפריוצ'יפ - עוזר ויש סוגים עוד יותר טובים
יש לדדוג' אריסטין שזה עשוי לאותה בעיה ועושה פעולה הרבה יותר טובה וכו' כל רופא משתמש במה שהוא אוהב/ראה שעוזרבדיוק
מה הכוונה יותר טובים?
@לגעת בנקודה מה באמת הטיפול במקרה השני?יש הבדל בין חניכיים רגישות עם נסיגה קטנה לחניכיים בעיתיות עם נסיגה רצינית שהולכת ומחריפה עם הזמן
אם הבעיה שלך היא הראשונה *יש להשתמש במברשת שיניים רכה (יש של פארו) *משחת שיניים לחניכיים רגישות (למרות שרופאי שיניים פחות ממליצים פוראוור עושה פלאים מנסיון) *ניקוי אבנית כל 3 חודשים/חצי שנה אצל שיננית מקצועית, מאוד ממולץ גם להשתמש בסילונית (אני יכולה לבדוק אצל סוכן אולי אוכל להשיג לך ביותר זול מהחניות)
אם הבעיה היא יותר רצינית דחוף דחוף בדיקה ומעקב קבוע אצל פריודנט (רופא חנייכים) בעיות חניכיים בשונה משיניים הם לא קלים לטיפול וגם עם השיניים יהיו חזקות ושלמות עם בעיות חניכיים הן נופלות אחת על אחת
בהצלחה
ובריאות איתנה
פריוצ'יפ זה מעולה לטיפול לקבוצה השניה, מנסיון במשפחתימה באמת הטיפול במקרה השני?
אני חושבת שאני באמת בקבוצה השניה ואני רועדת מפחד מהמחשבה ללכת לניתוחי חניכיים![]()
גם במקרים של צורך בהשתלות עצם והקצעת שורשים?פריוצ'יפ זה מעולה לטיפול לקבוצה השניה, מנסיון במשפחתי
סליחה, זה היה ממזמן ואני לא זוכרת כ"כ פרטים, זה נראה @לגעת בנקודה יותר מתמצא
זה שימר את הנסיגה והחזיר את החניכיים. אבל זה לא רק הטיפול הזה (אצל רופאי השיניים) אלא גם שמירה באופן כללי על נקיון- רחיצה במברשת רכה, לא לשתות שתיה חמה מדי, שטיפות במי פה מס' פעמים ביום
פריוצ'יפ זה מעולה לטיפול לקבוצה השניה, מנסיון במשפחתי
משחת שיניים של פרודקס ניסיתם?
זה טיפול אצל רופא שינייםזה טיפול עצמי או אצל רופא שיניים?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //