אני גם חשבתי על זה...אתגר מושלם!!!!!!
רק חבל לבזבז 4 רעיונות מקוריים כ"כ באתגר אחד
הייתי אומרת לשמור 3 מהם לאתגרים הבאים, מה אומרים?
נחסם בנטפרי"התחפושת עבדה טוב מדי"
הייתי שמח לנגן לכם אבל מעולם לא למדתי לנגן על גיטרה!צפה בקובץ המצורף 1915920
תוכל לשלוח לבדיקה ? אני לא בנטפרינחסם בנטפרי![]()
נפתחתוכל לשלוח לבדיקה ? אני לא בנטפרי
"התחפושת עבדה טוב מדי"
הייתי שמח לנגן לכם אבל מעולם לא למדתי לנגן על גיטרה!צפה בקובץ המצורף 1915920
חובה להוסיף פרומפט בספוילר.
בגלל שזה WEBP, יש לפתוח באמצעות צייר ולשמור כJPG או PNG
וואו, איזו הבעה!כשאבא ליטווק מחפש את הבן שלו
מה הבעיה?
זרוק מגבת על הכתף
שים פאות בחוץ
ואתה חסיד בדרך למקווה
צפה בקובץ המצורף 1916889
אם אין אני "לי" מי לי.
צפה בקובץ המצורף 1916299
A Jewish boy walks down a street of ultra-Orthodox Jews visible in the background. The boy is dressed as a Chinese, with a thin plastic mask of a mischievous Chinese face with narrow, slanted eyes on his face, a Chinese hat resembling a flying saucer in the shape of a low, flat cone with wide brims on his head, two long Chinese braids on either side of his head, and he is wearing a colorful traditional Chinese robe in bright, flashy yellow tones, and an identification badge with the large, plain text "Name: Lee" on it. In his hand he is holding a protest sign with the huge, plain text "IF THERE IS NOT I TO ME WHO TO ME". A happy Purim atmosphere. A whimsical hyper-realistic style.
צור תמונה של ילד קטן מחופש לפחית קוקה קולה, כשהתחפושת נראית מאוד אמיתית. לידו עומד איש חרדי גדול בלבוש מסורתי שחור, מרים את הילד ומעמיד פנים שהוא שותה ממנו, כאילו היה פחית שתייה אמיתית. הסצנה משעשעת וחגיגית.
צפה בקובץ המצורף 1916221
הנה התוצאה:"התחפושת עבדה יותר מדי טוב"
צור תמונה של ילד קטן מחופש לפחית קוקה קולה, כשהתחפושת נראית מאוד אמיתית. לידו עומד איש חרדי גדול בלבוש מסורתי שחור, מרים את הילד ומעמיד פנים שהוא שותה ממנו, כאילו היה פחית שתייה אמיתית. הסצנה משעשעת וחגיגית.
צפה בקובץ המצורף 1916221
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים