סליחה על השאלה המצחיקהיש לי נקטרינות קפואות, מה כדאי להכין מהם?
נקטר או שייק בד"כ מכיל כמה סוגים של פירות ויש לי רק נקטרינות.
אשמח לרעיונות מעניינים לקינוח לחג!
בעיקרון מעדיפה, כי רק זה נשאר לי להכין...דוקא קינוח?
רגילות שהקפאתי לפני שירקיבו..סליחה על השאלה המצחיקה
מה זה נקטרינות קפואות ?
נקטרינות רגילות שהקפאת?
למה לא?עוגה עם נקטרינות, ילך?
נשמע מעולה!עוגת נקטרינות
6 נקטרינות חתוכות לפרוסות. [אם הן קפואות, מפשירים קודם ומניחים על ניר סופג לספיגת הנוזלים]
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס שמן
1/4 כוס סוכר חום
4 כוסות קמח
1 כוס חלב סויה, ריצ' גולמי או מיץ תפוזים [או מים]
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
מקציפים ביצים שלימות עם סוכר רגיל עד לקבלת תערובת קצפית בהירה. בערך 4 דקות.
מוסיפים בזרם דק את השמן.
מערבבים עוד.
מוסיפים קמח ונוזלים לסירוגין
מוסיפים סוכר וניל ואבקת אפיה.
מרפדים תבנית עגולה בינונית בניר אפיה. רצוי תבנית קפיצית.
מסדרים את פרוסות הנקטרינה על ניר האפיה. מפזרים סוכר חום.
יוצקים את בלילת העוגה מעל לנקטרינות.
אופים ב 180 מעלות כ-45 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מצננים את העוגה.
הופכים על מגש.
מסירים את ניר האפיה.
אפשר להכין ב-3 תבניות אינגליש קצרות. מסדרים את פרוסות הנקטרינות בסדר רודף בתבנית. ההמשך כמו למעלה.
דמררה גם אין לך?נשמע מעולה!
אבל נגמר לי הסוכר החום... יש תחליף?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים