לא הבנתי,אפשר להדפיס לPOSTSCRIPT
ואז עם דסטילר להמיר לPDF
(לחיצה כפולה על הקובץ שיוצא תפתח אותו בדסטילר)
כנראה שזה מה שהם צריכים
צפה בקובץ המצורף 854827
לא הבנתי איך אני משנה את זה לPDF,אני חושב שהוא משטח את הכל
אמרו לי בדפוס לעשות - FLATאני חושב שהוא משטח את הכל
אחרי שיש לך קובץ פוסטסקריפט, צריך להשתמש בתוכנה שנקראת אדובי דיסטיילר (היא באה ביחד עם תוכנת אדובי אקרובט PRO - לא הרגיל החינמי) או לשטח את קובץ הPDF (אבל לשמור קודם קובץ גיבוי!!!) על ידי האפשרותלא הבנתי איך אני משנה את זה לPDF,
אשמח להסבר,
תודה!!!!!!!!!!
אין לי את התוכנות האלו.....אחרי שיש לך קובץ פוסטסקריפט, צריך להשתמש בתוכנה שנקראת אדובי דיסטיילר (היא באה ביחד עם תוכנת אדובי אקרובט PRO - לא הרגיל החינמי) או לשטח את קובץ הPDF (אבל לשמור קודם קובץ גיבוי!!!) על ידי האפשרות
Advanced > Print Production > Flattener Preview
באקרובט פרו.
(אין לי מושג אם אפשר לעשות את זה באינדיזיין עצמה, או אם לאחד את כל השכבות במסמך דרך חלון השכבות עוזר)
נראה לי שזה כבר התפקיד של בית הדפוסאחרי שיש לך קובץ פוסטסקריפט, צריך להשתמש בתוכנה שנקראת אדובי דיסטיילר (היא באה ביחד עם תוכנת אדובי אקרובט PRO - לא הרגיל החינמי) או לשטח את קובץ הPDF (אבל לשמור קודם קובץ גיבוי!!!) על ידי האפשרות
Advanced > Print Production > Flattener Preview
באקרובט פרו.
(אין לי מושג אם אפשר לעשות את זה באינדיזיין עצמה, או אם לאחד את כל השכבות במסמך דרך חלון השכבות עוזר)
תודה רבה!!!!!!!!תורידו את הסקריפט הזה ותסגרו את הספר לפידיאף
אח"כ תיצרו קובץ אינדזיין חדש עם הגודל הרצוי
לאחר מכן תכניסו את הפידיאף שסגרתם דרך הסקריפט הזה והוא יקטין את הקובץ ללא שום בעיה
אם בכל זאת לא תצליחו תשלחו לי את הפידיאף ונדגים בסרטון
בשום פנים ואופן לא, תסגרו את הקובץ ותמשיכו הלאה כמו שכתבתיתודה רבה!!!!!!!!
עוד שאלה קטנה,
לפני שאני שומרת לPDF אני צריכה לעשות לכל התמונות - Embed ???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים