שלום שלום שלום
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אשמח מאוד למי שיוכל להסביר לי כיצד לסגור פרוייקט פייתון ל- exe
תודה רבה וחג שמח לכולם!
תודה רבה וחג שמח לכולם!
זה עוזר לך?אשמח מאוד למי שיוכל להסביר לי כיצד לסגור פרוייקט פייתון ל- exe
תודה רבה וחג שמח לכולם!
עכשיו נסתי להתקין את זה, אך לצערי נטפרי חסמו לי את זה (את האפשרות להתקין דרך ה- CMD)
EXE זו לא סיומת שמשתמשים בה בלינוקס.עכשיו נסתי להתקין את זה, אך לצערי נטפרי חסמו לי את זה (את האפשרות להתקין דרך ה- CMD)
הצלחתי להתקין בלינוקס, אבל לא הצלחתי להמיר (זה מיצא לי קובץ מוזר ללא סיומת, וכשאני משנה את הסיומת ל-EXE אין אפשרות להפעיל את התוכנה...
מה זה בדיוק?ולגבי הבעיה של הCMD, נסה להתקין את הGUI הזה ולהשתמש בו כממשק עבור התקנות PIP, אולי זה יעקוף את החסימה בCMD (אני לא בטוח)
https://github.com/GDGVIT/pip-gui (הבעיה היא שצריך להתקין את הממשק עצמו דרך הCMD)
יש בעיות שקורות בטרמינל כתוצאה מהסינון/חסימה של נטפרי, זה לא "שהם מתעקשים" לסמן את הטרמינל (...), זה פשוט בגלל שבנטפרי כל url חסום כברירת מחדל.שאלה: למה, לפי מה שאמרת, נטפרי עדיין מתעקשים על חסימת התקנות מרפוזיטורים של שפות תכנות לCMD? אין בזה תמונות או דברים בעייתיים, למה בכלל צריך לסנן את הCMD?
יש כמה ספריות שעושות זאת בקלות, אני התנסיתי כמה פעמים בהצלחה עם ספריה בשם PyInstaller מריצים פקודה בטרמינל (גם בווינדוס) pyinstaller + שם הקובץ הראשי.PY ואפשר להוסיף אופציות (כגון סגירת התוכנה כקובץ EXE אחד, יש לזה כמה חסרונות, או כתיקיית התוכנה הכוללת גם קובץ הרצה, וכו').
אגב, ברגע שאני משתמש ב- class ופותח קובץ חדש ומוסיף את שם ה- class איך אני יכול לסגור את שניהם קובץ אחד?יש בעיות שקורות בטרמינל כתוצאה מהסינון/חסימה של נטפרי, זה לא "שהם מתעקשים" לסמן את הטרמינל (...), זה פשוט בגלל שבנטפרי כל url חסום כברירת מחדל.
ברגע שיש בעיה עושים הקלטת תעבורה (נטפרי מספק כלי כזה), עולים על החסימה, שולחים לנטפרי ומעתה זה פתוח לעולם ועד, לשולח ולכל משתמשי נטפרי.
לכן ב99% מהמקרים לא יהיו בעיות כלל בטרמינל (מנסיון), כי נטפרי קיים כבר כמה שנים טובות והבעיות נפתרו מזמן... בעיה יכול לקרות כשמשתמשים עם כלי חדש או פחות ידוע. יש גם בעיות מסויימות שיש עליהם מדריך ברור בויקינטפרי איך לטפל בהם.
אציין גם שמחלקת הפניות של נטפרי מאוד מהירים בטיפול בבעיות מהסוג הזה.נטפרי למפתחים ומתכנתים – ויקי נטפרי
wiki.netfree.link
בסופו של דבר התוכנה מתחילה בקובץ מסוים שקורא או מאתחל אובייקט מCLASS אחר וכו', ועליו יש להריץ את הפקודה והיא כבר דואגת לקמפל ולהכניס את כל התלויות (בדרך כלל כשרוצים להריץ אותו מהקומנד ליין או כקובץ הרצה, מוסיפים בסופו את השורות:אגב, ברגע שאני משתמש ב- class ופותח קובץ חדש ומוסיף את שם ה- class איך אני יכול לסגור את שניהם קובץ אחד?
התכוונתי איך אני סוגר את שניהם לקובץ אחד (EXE).... תודה רבה!בסופו של דבר התוכנה מתחילה בקובץ מסוים שקורא או מאתחל אובייקט מCLASS אחר וכו', ועליו יש להריץ את הפקודה (בדרך כלל כשרוצים להריץ אותו מהקומנד ליין או כקובץ הרצה, מוסיפים בסופו את השורות:
if __name__ == main:
function_name()
וזה גורם להריץ את הקובץ רק כשמפעילים אותו ישירות ולא כשקוראים למשהו מהקובץ מפונקציה אחרת)
pyinstaller --onefile ושם קובץ הפייתוןהתכוונתי איך אני סוגר את שניהם לקובץ אחד (EXE).... תודה רבה!
רק יש בזה חסרון שהתוכנה יוצרת תיקיה זמנית בעת ההרצה ומוחקת לאחר פעולת התוכנית, ואם התוכנית נתקעה באמצע או שסגרת אותה במנהל המשימות באמצע וכדומה, נשאר בדיסק קשיח הרבה קבצים זמניים שתופסים מקום לחינם, כמו כן חשוב לוודא את מיקום התחלת התוכנה אם יש בפרויקט הפניות לכתובת של קבצים אחרים במחשבpyinstaller --onefile ושם קובץ הפייתון
את זה אני עושה כאשר יש לי קובץ אחד ואני רוצה שהוא ישאר קובץ אחד, אבל במקרה הזה מדובר שיש לי שני קבצים אחד הוא ה- class והשני הוא ההפעלה של ה- class. איך אני סוגר את שני הקבצים לקובץ אחד?pyinstaller --onefile ושם קובץ הפייתון
זה מה שכתבתי לך קודם שבפקודה אתה לא צריך להתייחס ל"קלאס", אלא רק לקובץ שקורא לו, וpyinstaller מקמפל את הקלאס וכן את כל הספריות שאתה משתמש בהםאת זה אני עושה כאשר יש לי קובץ אחד ואני רוצה שהוא ישאר קובץ אחד, אבל במקרה הזה מדובר שיש לי שני קבצים אחד הוא ה- class והשני הוא ההפעלה של ה- class. איך אני סוגר את שני הקבצים לקובץ אחד?
תודה אחי זה עבד!זה מה שכתבתי לך קודם שבפקודה אתה לא צריך להתייחס ל"קלאס", אלא רק לקובץ שקורא לו, וpyinstaller מקמפל את הקלאס וכן את כל הספריות שאתה משתמש בהם
צריך לכתוב גם את שם הקובץ שבו ה"קלאס" ואז נקודה ואח"כ שם הקלאס, או לחילופין לכתוב:תודה אחי זה עבד!
אגב אתה אולי יודע למה כשאני מנסה לעשות import ואז את שם ה-class זה לא עובד לי??
למרות שזה באותה תקיה של הפרוייקט?צריך לכתוב גם את שם הקובץ שבו ה"קלאס", או לחילופין לכתוב:
from (file_name) import class_name
אכן. למרות!למרות שזה באותה תקיה של הפרוייקט?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים