אולי ברמת אברהם או בג2 בבניינים של קבוצות רכישה חסידיות.יש פה מישהו שמתמצא בסוג אוכלוסיה של פרויקט,
רמה ד' או רמה ה' ויכול לומר לי:
אני מחפשת פרויקט והדגש הוא על אוכלוסיה מסגנון חסידי.
ולא מגוון...
אני דווקא מחפשת את ה"מצומצם" והשמור יותר,
אודה על כל פיסת מידע!
בד' בכל הפרויקטים יש מחיר למשתכן ואי אפשר לשלוט על סגנון האוכלוסייה.בד' או בה' אין שום פרויקט מתאים?
בכל הפרויקטים יש את כל הסוגים?
היתכנות לדבר הזה קיימת רק בקבוצות רכישה סגורות, שמכוונות ל מגזר מסויים, (עיין ערך במגזר שונה מהמבוקש, בפרוייקטים באחיסמך), או בקבלן שמוכר לקהל יעד מסויים.אני מחפשת פרויקט והדגש הוא על אוכלוסיה מסגנון חסידי.
זה לא משהו שלילי, זה נתון שמחפשים.מקווה שמובן מאליו ש"כל הסוגים" זה לא בהכרח משהו שלילי כמו בבני ברק שיש את כל הסוגים וכולם משפחות איכותיות.
כדאי לכם לצאת לסיבוב בבית שמש ולראות בעיניים בפרט את רמה ד׳1 שהיא כרגע מאוכלסת באחוז גבוה ואפשר לראות את הסגנון, אל תסמכו על מה שכותבים אנשים אנונימיים (כמוני למשל..) בפורומים.יש פה מישהו שמתמצא בסוג אוכלוסיה של פרויקט,
רמה ד' או רמה ה' ויכול לומר לי:
אני מחפשת פרויקט והדגש הוא על אוכלוסיה מסגנון חסידי.
ולא מגוון...
אני דווקא מחפשת את ה"מצומצם" והשמור יותר,
אודה על כל פיסת מידע!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //