ניתן לנסות עם דבק אפוקסי לפלסטיק.נהיה לי סדק בתחתית מיכל המים של המגהץ,
כך שכל טיפת מים שנכנסת - מיד נשפכת החוצה,
אם למישהו יש רעיון / פטנט איך לסתום את זה אשמח מאוד!!!!!!!!!
תודה
אם לא תהיה ברירה נקנה חדש,ניתן לנסות עם דבק אפוקסי לפלסטיק.
ועדיף יותר להחליף למגהץ אחר.לא הכי כדאי להתעסק בתיקון שכזה..(קרה לי פעם ככה עם מגהץ קיטור ופשוט זרקתי וקניתי חדש)
מצאתם פתרון?אם לא תהיה ברירה נקנה חדש,
העניין שזה עצמו דיי חדש,
תודה.אני נתקלתי באותה בעיה והדבקתי עם סוג דבק חזק שלא יורד במים זה היה לפני מספר שנים (באזור ה7 )
ומחזיק מאז מעמד מצוין!!! ועובד פיקס
לצערי איני זוכרת בדיוק מה זה היה.תודה.
איזה דבק?
מה לבקש?יש היום דבק חדש שמיועד לדברים מסובכים במיוחד.
(אישית הדבקתי איתו לבנים של בנין במשקל כל אחד 14 ק"ג ומחזיק פצצה.)
הדבקתי איתו את המיכל של המגהץ שלי לאחר שכל גיהוץ הצריך שטיפה של הבית מהנזילות..
אחלה מוצר. תשאלי בחנוית טמבור (במודיעין עילית אני יכולה לספר איפה קניתי)
@אליינה גילברטיש היום דבק חדש שמיועד לדברים מסובכים במיוחד.
(אישית הדבקתי איתו לבנים של בנין במשקל כל אחד 14 ק"ג ומחזיק פצצה.)
הדבקתי איתו את המיכל של המגהץ שלי לאחר שכל גיהוץ הצריך שטיפה של הבית מהנזילות..
אחלה מוצר. תשאלי בחנוית טמבור (במודיעין עילית אני יכולה לספר איפה קניתי)
וואו זה היה מזמן.@אליינה גילברט
אשמח לדעת מה קנית ואיפה, במודיעין עילית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //