לפני שנים, כשהילדים היו קטנים ולא היה עם מי לשיר בהדלקה, ערכתי לעצמי בנגן סדר שירי הדלקת נרות חנוכה לפי הסדר, ליקטתי מלא שירים מוצלחים (מוזיקה איכותית, לא יצירות של לפני 30-40 שנה) מכל מיני חסידויות וכדו' (מגוון, כל יום שירים אחרים), ומאז זה חויית הדלקה-שירה, יכולים לעבור שעה שעה וחצי בהדלקה בלי להרגיש שהזמן חולף, וגם היום שיש כבר בחורים גדולים אי אפשר לוותר על זה, מומלץ...
בצוק העיתים נעלם לי התיקיה, ואני עורך אותו עכשיו מחדש, נעזרתי הרבה בשירים מתוך האשכולות כאן, ואשמח להשלמות ממכם, תודה מראש.
כשיהיה לי תיקיה מעודכנת אחרי ההשלמות שלכם, אעלה זאת כאן, בעז"ה.
1. שירי הכנה, יש לי לעשות רצונך, ויהי נועם, יראה, ויהיו זרעי, ועוד שירי התעוררות.
2. ברכות הדלקה (אשמח להשלמות, של ווברמן, ועוד, וכן של אדמורים למיניהם).
3. הנרות הללו, יש לי של פיטסבורג, סדיגורא, חבד אברהם פריד, בנט, גולדמן, אשמח להשלמות של יצירות נוספות עד כ7 דקות (יותר ארוך מזה, כבר כבד מידי לילדים).
4. יושב בסתר (מסודר מראש 7 פעמים, כך שלא צריך לספור) יש לי של קאמינקא (לחיים טיש חנוכה) וכן של אולפני דואט אך זה בלי הפסוק ויהי נועם. למי שיש עוד, אשמח לקבל.
5. אנא בכח, אני צריך את זה שאומרים 7 פעמים כל מילה, יש את השורה הראשונה בלחיים טיש חנוכה, אני עדיין מחפש את של כל הפזמון.
6. מזמור שיר חנוכת, יש לי של סדיגורא, בנט, באבוב לחיים טיש חנוכה, אשמח לעוד, לא ארוכים מידי עד כ5 דקות.
7. למנצח בנגינות, יש לי של מודזיץ לחיים טיש חנוכה, אשמח לעוד יצירות.
8. רננו צדיקים, חסר לי של הוסיאטין, ועוד.
9. מעוז צור, יש לי של ברסלב לחיים טיש חנוכה, דמן, שמילי אנגר, אשמח לעוד יצירות, לא ארוכות מידי, עד כ7 דקות.
10. שירים עליזים מקפיצים לריקודים, יש לי בשפע.
תודה מראש

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //