- הוסף לסימניות
מי המוכשרת שיש לה מתכון?
חסום לי...![]()
פונדנט שוקולד מ- 5 מצרכים - עדיקוש
פונדנט שוקולד מ-5 מצרכים. מתכון קל ביותר לקינוח פונדנט שוקולד ממש כמו במסעדה מפוצץ בשוקולד נוזלי. מתכון שתמיד מצליח וכל אחד יכולadikosh.co.il
נראה מגרה!!!![]()
פונדנט שוקולד מ- 5 מצרכים - עדיקוש
פונדנט שוקולד מ-5 מצרכים. מתכון קל ביותר לקינוח פונדנט שוקולד ממש כמו במסעדה מפוצץ בשוקולד נוזלי. מתכון שתמיד מצליח וכל אחד יכולadikosh.co.il
חסום לי...
כמה מאפינס יוצא לך?ניסתי המון מתכונים וכל פעם התאכזבתי
עד שקיבלתי את המתכון הזה -ואני לא גומרת לעשות אותו
200 גר' שוקולד
1/2 כוס קקאו
1 וחצי כוס סוכר
3/4 כוס קמח
3/4 כוס שמן
לבשל על אש נמוכה
לכבות את האש ולהוסיף
5 ביצים שלמות- לערבב חזק ומהר (שלא תצא חביתה)
לשפוך למאפינס
לתקוע קוביה או חצי קוביה בתוך כל מאפינס
12-15 דק' בתנור שחומם מראש- לא יותר!!!
180 מעלות
בערך 15כמה מאפינס יוצא לך?
זה במאפינס גדולים יחסית.12-15 דק' בתנור שחומם מראש- לא יותר!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים