יש כזו תוכנה של נטפרי על המחשב בלבד, אבל הם מאשרים אותה רק במקום שיש צורך להחזיק אינטרנט לא של נטפרי,יש לי אינטרנט סיבים של רימון ואני רוצה להתקין הגנה של נטפרי על המחשב בלבד.
יש אופציה כזאת?
מה צריך לעשות בשביל זה?
האם זה עושה את האינטרנט יותר איטי בהרבה?
אשמח ממש לכל תשובה.
תודה!!
אני רוצה בנוסף לרימוןאתה רוצה נטפרי בנוסף לרימון או במקום רימון?
נראה לי סוג סיבה שלצורך עבודה א"א לעשות אינטרנט נטפרי, בכ"מ מה אכפת לך תפנה אליהם זה לא עולה כסף,תודה.
איזה סוג סיבה הם מאשרים?
אני רק יעשה סדר, יש שתי תוכנות של נטפרי, אחת שחוסמת התחברות לאינטרנט אחר והשניה שאפשר להתחבר דרכה לכל אינטרנט והיא עושה את הסינון, את הראשונה כל אחד יכול לקבל ולשניה צריך אישור מיוחד.לי יש סינון של נטפרי ואין לי בעיה לשלוח לך את התוכנה כדי שתתקין אותה על המחשב שלך אבל- ברגע שתתקין אותה על המחשב שלך לא תוכל התחבר לשום אניטרנט אחר מלבד נטפרי. הא, וגם לא תוכל להסיר אותה אלא אם כן תשלם לנטפרי 100 שח או תאפס את המחשב.
התוכנה הראשונה לא חוסמת כל התחברות לאינטרנט, אלא חוסמת התחברות לא דרך נטפרי.אני רק יעשה סדר, יש שתי תוכנות של נטפרי, אחת שחוסמת התחברות לאינטרנט אחר והשניה שאפשר להתחבר דרכה לכל אינטרנט והיא עושה את הסינון, את הראשונה כל אחד יכול לקבל ולשניה צריך אישור מיוחד.
נכון, תודה על התיקון.התוכנה הראשונה לא חוסמת כל התחברות לאינטרנט, אלא חוסמת התחברות לא דרך נטפרי.
לא.סינון נטפרי לא יעבוד עם תשתית של רימון.יש לי אינטרנט סיבים של רימון ואני רוצה להתקין הגנה של נטפרי על המחשב בלבד.
יש אופציה כזאת?
מה צריך לעשות בשביל זה?
האם זה עושה את האינטרנט יותר איטי בהרבה?
אשמח ממש לכל תשובה.
תודה!!
התוכנה הראשונה של נטפרי או השניה?לא.סינון נטפרי לא יעבוד עם תשתית של רימון.
אפשר להתקין תוכנה של אתרוג על המחשב.
בכל מקום שיש סיבים של אתרוג ניתן לעשות סיבים עם סינון נטפרי דרך יוסי תקשורת .הציעו לי מאתרוג להצרף אליהם כי יש להם סיבים במקום מגורי, השאלה היא האם גם לנטפרי יש ספק עם סיבים שכפי שנכתב למעלה אא לעשות נטפרי עם אתרוג ורימון ואנחנו מעדיפים חסימה של נטפרי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים