כל עם ישראל ערבים זה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
רציתי לדעת האם הסינון של רימון מומלץ יותר מאתרוג?
יש אופציה לבחור רק דברים ספציפיים שיהיו פתוחים ללא סינון?לא צריך להגזים
אתרוג זה מבית רימון אבל יותר מתאים לאורח חיים תורני
רימון פתוח יותר (אם כי תמיד אפשר לבחור בהרמטי)
כןיש אופציה לבחור רק דברים ספציפיים שיהיו פתוחים ללא סינון?
סינון מינימלי תמיד יהיה,יש אופציה לבחור רק דברים ספציפיים שיהיו פתוחים ללא סינון?
ממש !!!ברור שרימון זו חסימה פתוחה מאד
חבל שאין משהו באמצע... ואתרוג מקצינים
רימון זו פשוט בדיחה, אפשר לסדר לעצמך מה שאת רוצה גם דברים מממש פתוחים
לדעתי מתאים להורים שעושים חסימה לילדים בציבור הדתי.
וככה הם מגדירים שאפשרויות השינוי יהיו רק דרך הפלאפון שלהם.
אולי תנסו את נתיב?לצערי ניסיתי הכל הייתי בנטפרי ואחרי זה עברתי לאתרוג וכעת אני רוצה לשמוע על רימון לא יודעת מה עוד ניתן לעשות אני לא צריכה דברים פרוצים אלא קורסים מקוונים עם שיעורים ומבקשים ממני כל פעם באתרוג לשלוח לבדיקה כל סרטון בנפרד מה שלא אפשרי שמדובר בכל קורס במאות סרטונים גם בנטפרי היתה לי אותה בעיה ...
הבנתי שצריך להתקין על המחשב ממש וזה מאט את כל המחשבאולי תנסו את נתיב?
שמעתי שהם מאד קשובים בנושא ההתאמה האישית
שאלתם אנשים שמשתמשים לאחרונה?הבנתי שצריך להתקין על המחשב ממש וזה מאט את כל המחשב
אני משתמשת במחשב גם ללא אינטרנט לכן פחות נראה לי כרגע
ממש לא נכוןרימון - מבחינת איכות הסינון- גרוע. לוחצים כמה פעמים, אחורה קדימה, והופס - נכנס.
נטפרי - מבחינת סינון, מצוין. מבחינת נוחות גרוע. אי אפשר לעבוד איתו נורמלי. זה מיועד למי שמשתמש במחשב לפנאי ובילוי, אבל אם צריך לעבוד על קנבה, ללמוד קורסים, לעשות קניות ברשת, להקים אתר בבייס44 ועוד ועוד אי אפשר.
אני מבינה מפה שגם אתרוג לא טוב אז מסתבר שחסר עדיין חסימה טובה שמבינה עניין ונותנת לאנשים לעבוד וללמוד כמו שהם צריכים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //