גם אני לא. את תוכן ההודעה.סליחה, לא הבנתי.
באמת מפליא. לא ברור על מה ההקפדה. "בל תוסיף"?...שאלתי שאלה...
בעניין אוכל. כן?
האשכול ננעל מכיוון שנושא זה כבר הועלה בעבר
ולא בצעתי חיפוש...
כך הייתי נמנעת משאלה "מיותרת"...
לא נורא. לומדים...
כי גם התמיהה הזו נתמהה אלף פעם (ולא קיבלה מענה מרבני האתר)?חכי, עוד רגע האשכול ננעל שוב,
נכון, אבל אם זו לא שאלה שקל למצוא את התשובה עליה, למה צריך להטריח אנשים לנבור בארכיוני האתר?למה לא? למה שעל כל נושא יהיו 100 אשכולות שונים? כך הרבה יותר מסודר.
הטרחה "לנבור בארכיוני האתר" לא ממש שונה מהטרחה לפתוח אשכול חדש.נכון, אבל אם זו לא שאלה שקל למצוא את התשובה עליה (ואני מבין מדברי פותחת האשכול שזה המצב), למה צריך להטריח אנשים לנבור בארכיוני האתר?
לא תמיד התוצאות מניבות את מה שמחפשים. לפעמים החיפוש מעלה יותר מדי תוצאות. לפעמים לא זוכרים את מילות המפתח הנכונות לאותה שאלה. לפעמים - - - -הטרחה "לנבור בארכיוני האתר" לא ממש שונה מהטרחה לפתוח אשכול חדש.
פשוט כותבים בחיפוש "פילו", מסמנים "this forum" וזהו.
אז אני מאמינה שבמקרה כזה אפשר לכתוב בהודעה הפותחת שבאשכול החדש שהתוצאות לא נשאו פרי ולפרט למה, ותהיה התחשבות.לא תמיד התוצאות מניבות את מה שמחפשים. לפעמים החיפוש מעלה יותר מדי תוצאות. לפעמים לא זוכרים את מילות המפתח הנכונות לאותה שאלה. לפעמים - - - -
שמתי לב שבדר"כ החיפוש הכי טוב זה פשוט בגוגל. אני כותב את מילות המפתח ומוסיף בסוף את המילה פרוג, והרבה פעמים זה מעלה לי תוצאות טובות.החיפוש פה לא פשוט.
שאלתי גם לגבי ההבדל בין בצק פילו/לפילאס...
בחיפוש אני צריכה לנבור בלי סוף ואולי יהיה מענה...
והראייה קבלתי ב2 תגובות מקסימות תשובה מלאה.
למי זה בדיוק מפריע?!
אפשר, פשוט, לשאול בנעימות.החיפוש פה לא פשוט.
שאלתי גם לגבי ההבדל בין בצק פילו/לפילאס...
בחיפוש אני צריכה לנבור בלי סוף ואולי יהיה מענה...
והראייה קבלתי ב2 תגובות מקסימות תשובה מלאה.
למי זה בדיוק מפריע?!
אולי...אפשר, פשוט, לשאול בנעימות.
@shira bira , רוצה להסביר מנקודת מבטך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //