מיטל חנה פרימלסקי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
אולי יש מישהי עם מידע על הסמינר גייטסהד? מהם תנאי הקבלה? ואיך יוצרים איתם קשר?
ואם יש לי אזרחות אמריקאית?נראה לי שלישראלים זה סיפור לא קטן מבחינה כספית לקבל ויזה לשם
כדי להירשם לשנה הבאה?ואם יש לי אזרחות אמריקאית?
יש לך מושג איך בכלל יוצרים עם הסמינר קשר?
אני רוצה להירשם לא לשנה הקרובה, לתשפ"ה אמנם זה קצת רחוק אבל הבנתי שהרישום צריך להיות עד חנוכה אז כבר צריכה לבדוק סופית יותר...כדי להירשם לשנה הבאה?
בדרך כלל התשובות למי שמתקבל שם מגיעים באזור פסח
אז אני לא יודעואם יש לי אזרחות אמריקאית?
אני מחכה לתשובה ממשהיאת יודעת איך אפשר ליצור איתם קשר?
עבור תשפ"ה אכן צריך להירשם עד חנוכה והתשובות מתקבלות באזור פסח.אני רוצה להירשם לא לשנה הקרובה, לתשפ"ה אמנם זה קצת רחוק אבל הבנתי שהרישום צריך להיות עד חנוכה אז כבר צריכה לבדוק סופית יותר...
את יודעת איך אפשר ליצור איתם קשר?
ממש תודה על העזרה!!
הסמינר הישןעבור תשפ"ה אכן צריך להירשם עד חנוכה והתשובות מתקבלות באזור פסח.
מי שאין לה אזרחות אירופאית - זו אכן בעיה. (לא נראה לי שיש הבדל בין אמריקאית לישראלית).
בנוגע לפרטי יצירת קשר - על איזה סמינר מבין ה2 את מדברת?
הסמינר הישן
אחרי הbrexit יש בעיא גם למי שיש לו אזרחות אירופאית,מי שאין לה אזרחות אירופאית - זו אכן בעיה. (לא נראה לי שיש הבדל בין אמריקאית לישראלית).
אשמח אם אפשרי לדבר איתך המייל שלי 4you.aviya שטרודל....היי
בקיצור לסמינר הישן צריך להרשם עד חנוכה והתשובות יוצאות בראש חודש ניסן
המייל לבקשת טופש רישום <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
צריך מינימום לדעת אנגלית.
לגבי ויזה - אם אין אזרחות אנגלית צריך ויזה
למי שיש אזרחות אמריקאית, דרום אפריקאית, או אוסטרלית - קל יותר לקבל ויזה - אבל הוא עולה הרבה + ביטוח רפואי
למי שאין (דרכון אירופיאי לא עוזר מאז BREXIT) צריך לעשות מבחן באנגלית שממש קשה - ממש צריך לדעת לדבר טוב וקריאה וכתיבה - ואי אפשר לבוא בלי ויזה (זה לכל הסמינרים הישן החדש ומנצסטר)
חוץ מזה לישן ממש קשה להתקבל בכללי ולישראליות עוד יותר, הם רק רוצים בנות שבאמת רציניות וכל שנה רק איזה 15 ישראליות מגיעות וכל שנה יש 185 בנות. שנרשמים הם בדרך כלל מחפשים למה הבת רוצה לבוא - הרבה מהישראליות שבאות, באות כי אמהות שלהם הלכו או מישבו מהמשפחה.
הרישום לבנות מגיל 16-18 הכי טוב לבוא ב16. הסמינר הוא לשלוש שנים (אבל לשנה השלישית רק חצי מהבנות נשארות) יש שלוש כיתות. הראשונה T3 השניה T2 והשלישית T1. באיזה גיל שבאים נכנסים לכתה הראשונה.
יש בנות שמגיעות מכל העולם - אבל השיעורים כולם באנגלית, יש אפשרות לעשות מבחנים ועבודות בעיברית.
השיעורים כולם קודש - 4 כל בוקר ואחד בערב ובצהריים אפשר לעשות קורסים.
המחיר די יקר וצריך גם לחשוב על זה + טיסות 4 פעמים בשנה הביתה (סוכות, חורף, פסח וקיץ)
אם את צריכה עוד מידע אשמח לעזור
ואגב זה מקום מדהים!!!!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //