דרוש מידע ספרו לי על אלרגיה לביצים

• הוסף לסימניות
הי, גם לי יש לצערי דוקטורט בנושא ומרוב שיש לי מה לאמר אין לי כח לכתוב...
רק דבר אחד חשוב שאולי יביא תועלת . לבני היה אלרגיה לביצים (ועוד רשימה ארוכה של אלרגנים שרשומים למעלה) ברמה מסכנת חיים (פינוי באמבולנס וכו,) תגובות לחיסון המחומש המכיל חלבון ביצים ועוד. אם רק נגעתי בו ביד לא שטופה מביצים הוא קבל פריחה....
ב"ה בערך בגיל 3 אמר לי פרופסור שאיני זוכרת את שמו ובר סלע ממאוחדת שעם מקציפים ביצים לפחות 10 דקות ואופים כשעה המבנה של הביצה משתנה לחלוטין ואין סכנה. ניסיתי בחשש רב וזה עבד! הילד אכל עוגות רגילות ואפויות היטב בעוד שמגע של גלידה למשל הזיק מאד. הסוף הטוב הוא שבערך בגיל 7 האלרגיה לביצים עברה לחלוטין! הלואי שכל שאר האלרגנים מסכני החיים יעלמו בקרוב בעז"ה... כי יש עוד הרבה! אבל הביצים זו הקלה משמעותית!
העברתי את העצה של הקצפה ואפיה מרובה לכמה וכמה במצב דומה ולכולם זה עזר לאכול ביצים בצורה כזו!
אולי לעוד מישהו ה יעזור תנסו בחלקיק או תתייעצו עם רופא אלרגיה.
@גלבוע נתתי לך פעם את העצה הזו בדקת עם רופא? העזת לנסות? מענין לשמוע.
בהצלחה רבה!
אנחנו עושים משהו דומה, הביצה בטשולנט שרשומה פה איפשהו לעיל.
והטיפ הגיע ממקור אחר.
אגב, ביצים אפויות עוברות בשלום, אבל אם הכמות גדולה מדי - הוא בכל מקיא. סתם מעניין.

• הוסף לסימניות
למה אין לו סייעת? זה לא ברמה מסכנת חיים או שאתם כהורים העדפתם לוותר על הסייעת?
אם זה ברמה מסכנת חיים אסור לילד להיות בלי סייעת, מה שמסביר גם את תגובתך כזהירות בשעת האוכל בלבד.

• הוסף לסימניות
זה טוב למי שאלרגי למשהו אחד, גג שניים.
אבל הבת שלי אלרגית לחלב, ביצים, שומשום, דגים, בוטנים... מה שלא משאיר אפשרויות לארוחת בוקר נורמלית... אי-אפשר לדרוש מכולם לאכול לחם עם שוקולד... או לקנות תחליפים...
וכשיש ילד שאלרגי לקקאו אז סגרנו את הפינה ואוכלים לחם עם לחם.
רגע, יש ילד גלוטני בגן,
עזבו, שיוכלו סלי מלפפונים

• הוסף לסימניות
אנחנו עושים משהו דומה, הביצה בטשולנט שרשומה פה איפשהו לעיל.
והטיפ הגיע ממקור אחר.
אגב, ביצים אפויות עוברות בשלום, אבל אם הכמות גדולה מדי - הוא בכל מקיא. סתם מעניין.
ההדגשה של הרופא היתה בנוסף לאפוי היא ההקצפה הארוכה שמפרקת את חלבוני הביצה.

• הוסף לסימניות
הסוף הטוב הוא שבערך בגיל 7 האלרגיה לביצים עברה לחלוטין! הלואי שכל שאר האלרגנים מסכני החיים יעלמו בקרוב בעז"ה... כי יש עוד הרבה! אבל הביצים זו הקלה משמעותית!
אמרו לי שאם האלרגיה לא עברה עד גיל 4 זה כנראה לא יעבור
ואני רואה שאצלכם כן עבר בגיל יותר גדול
אז אולי כן כדאי לנסות...

• הוסף לסימניות
אה, שכחתי לשאול.
האלרגיה לביצים הייתה נוכחת גם בהנקה?
הביצים שהאמא אוכל עוברים בחלב?

• הוסף לסימניות
אה, שכחתי לשאול.
האלרגיה לביצים הייתה נוכחת גם בהנקה?
הביצים שהאמא אוכל עוברים בחלב?
לא.
אבל אם האמא טיגנה לעצמה חביתה, והריח נספג בבגדים שלה, אז בהחלט יכול להשפיע לא טוב על הילד.
תלוי כמה הוא רגיש.

• הוסף לסימניות
אצלי האלרגיה הופיעה גם בהנקה!
הייתי צריכה להפסיק לאכול חלב,ביצים,דגים,שומשום,בוטנים ו---חיטה!
הצלחתי לעשות זאת ממש קצת זמן... ונשברתי.
לכן, הפסקתי להניק...
היום, ברוך ד', היא כבר לא רגישה לחיטה.

ותתפלאו אבל, בדר"כ האלרגיה לביצים היא לחלבון ביצה ולא לחלמון! רק שמאוד קשה להפריד את החלמון לגמרי... אז לקח זמן עד שהעזתי אבל בסוף, הכנתי לה לחם מטוגן מחלב סויה וחלמונים, בלינצ'ס מחלמונים, קציצות ואפילו חביתה- וזה הצליח!!!
אז שווה לברר עם הרופא האם האלרגיה היא לחלבון בלבד או גם לחלמון.
כשמשתמשים בחלמון- זה נותן עוד מלא אופציות לארוחות בוקר וערב. שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
אצלי למרות דעת הרופאים הכל היה קיים גם בהנקה. לילד היה אטופיק שהזדהם ורצו לאשפז אותו בגיל 4 חודשים! לאישפוז יום בעקבות זיהום. בלית ברירה פניתי לאבחון אלטרנטיבי ושם זיהו רגישויות שעוברות בחלב אם. כמובן שהרופאים לא קבלו את זה. אבל מאז ששמרתי (והיה קשששההה) כל האטופיק עבר ב"ה ובגיל שנה שעשינו בדיקות אלרגיה וגילינו אלרגיה מסכנת חיים....

• הוסף לסימניות
אצלי למרות דעת הרופאים הכל היה קיים גם בהנקה. לילד היה אטופיק שהזדהם ורצו לאשפז אותו בגיל 4 חודשים! לאישפוז יום בעקבות זיהום. בלית ברירה פניתי לאבחון אלטרנטיבי ושם זיהו רגישויות שעוברות בחלב אם. כמובן שהרופאים לא קבלו את זה. אבל מאז ששמרתי (והיה קשששההה) כל האטופיק עבר ב"ה ובגיל שנה שעשינו בדיקות אלרגיה וגילינו אלרגיה מסכנת חיים....
אצלי, הרופאת ילדים אמרה לי בפירוש שאלרגיות עוברות בהנקה. היא אפילו אמרה ששמעה על מקרים שהגיעו לסכנת חיים-בהנקה!

• הוסף לסימניות
מציעה לך דרך אגב אם יש תגובה אלרגית חריפה כדאי להתפנות לבית חולים כדי לקבל על הילד כסף מביטוח לאומי
אם כבר יש אז למה לא...
א"א לקבל אם אין ארוע מתועד...
אפשר לקבל בהיעדר אירוע מתועד במידה וניתן להוכיח שהילד זקוק לשמירה הדוקה ואינו אחראי למעשיו כך שיכול לסכן את עצמו חלילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת