- הוסף לסימניות
לא ניתן להשוואה...אל חזור -עלילה הרבה יותר בשרית...למבוגרים.כמו אל חזור?
השורדים-נוער, פחות עמוק. רק הרקע מעט בידיוני.
לא ניתן להשוואה...אל חזור -עלילה הרבה יותר בשרית...למבוגרים.כמו אל חזור?
השגתי עכשיו את משפט שדה.משפט שדה זה בערך אותו סגנון של מרגל להשכרה
משהו גם על סוכן מוסד לשעבר
מתרגשתתתתתתתתתתתתתתתתתתת...........בשבח והודיה להשם יתברך! בקרוב בחנויות בעז"ה..
תודה לכולם על הההתעניינות, הציפייה והסבלנות!
צפה בקובץ המצורף 2208346
אחותי פשוט התקשרה אליה ואמרה לה שכמה שהיא מחפשת אין אותו בשום מקום.איך?
בשעה טובה!בשבח והודיה להשם יתברך! בקרוב בחנויות בעז"ה..
צפה בקובץ המצורף 2208346
יש!!!איזה אושר!! כל כך חיכינו......תודה! ספר שלך זה שמחת חג אמיתית!בשבח והודיה להשם יתברך! בקרוב בחנויות בעז"ה..
צפה בקובץ המצורף 2208346
ווווווואוווו איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך מחכה!!!!!!!!!!!!!!בשבח והודיה להשם יתברך! בקרוב בחנויות בעז"ה..
צפה בקובץ המצורף 2208346
חחה!לדעתי פחות לבני נוער, על אף שאני בטוח הייתי קוראת אותו אם הייתי בת נוער. לא הייתי יכולה לוותר על ספר של דבורי.
לא דומה בכלל.@אינפרא זה כמו המלך הבא בתור?
גם אני רוצהמיה אמרה לה שהיא יכולה לקנות אותו ממנה, וזה מה שאחותי עשתה.
איך קונים ממנה? יש לה אתר או הזמנות?אחותי פשוט התקשרה אליה ואמרה לה שכמה שהיא מחפשת אין אותו בשום מקום.
מיה אמרה לה שהיא יכולה לקנות אותו ממנה, וזה מה שאחותי עשתה.
כן..כל הספרים בסגנון כזה..?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים