פנאי ספרים חדשים ~ אדר-ניסן תשפ״ו

כן
אפילו עדיף כי הוא יפה פי כמה מהקודמים.
את רק צריכה לדעת שהוא נשלח ע"י ארגון ששתל בו שבב למשימה בה הוא צריך להרוג אוליגרך.

את דם קר למשל את יכולה לקרא בלי שום ספר קודם.

והספרים הבודדים שלה לדעתי רק משפט שדה מתקרב לסגנון של מרגל.
מנסיון, גם אני התחלתי עם ההתנקשות בתור בחורה, אפילו לא ידעתי(!) שזה קשור לסדרה מסוימת.......
אבל היה מאוד יפה ומובן במיוחד, אתם רושמים שרק צריך לדעת שהוא נשלח ע"י ארגון וכו- היא חוזרת על זה במשפטים קצרים ודי מובנים.
אבל זהירות מאז אני מכורה לסדרה.............

לא היה כזה הרבה שנים של שקט פעם בשנה/שנה וחצי יוצא ספר חדש שלו.
בלי קשר לזה החליטו ביפה נוף לחדש את הישנים.
ברמה של העתיקים? לא ידעתי שהוציא..

סליחה על השאלה,
האם לליבי קליין יש ספרים שהם לא עמוסי טרגדיות?
קראתי ספר או שניים שלה [אפילו לא זכור לי איזה],
ונהניתי מהכתיבה מאוד מאוד מאוד!! אבל לא הפסקתי לבכות מכמות הטרגדיות בספר, הרגשתי שלקחו כל דבר מצער בעולם והכניסו לספר
[תאונה, המחלה, זוג חשוך ילדים, זה מה שעולה לי כרגע, אבל הכל עם תיאורים חיים שנוגעים בעוצמה]
וזהו, עזבתי את הספרים שלה, הפסקתי לנסות, למרות שממש נהניתי מהכתיבה ברמה אחרת..

כל הספרים בסגנון כזה..?
זה היופי של הספרים שלה!

בס"ד

חשוב לי לדעת, באיזה נושא הוא נוגע?
היי, רק עכשיו רואה:)

הספר עוסק בתהילה ימיני, בת לאבא זמר, שמרגישה שמתייחסים אליה רק בתור ה'בת של רפאל הזמר' ולא כבן אדם בפני עצמו.
הספר הוא מסוגת הדרמה ועוקב אחר ההתמודדות של תהילה עם הקונפליקט וההשפעה שלו על אהבתה למוזיקה.

אם יש לך עוד שאלות- בשמחה.

תודה @רוחליקלה על הפרגון.

מצורף פרק לדוגמא.

1.jpg

קבצים מצורפים

• בת-של-פרק-דוגמה-1.pdf
    KB 151.5 · צפיות: 81
תודה תודה תודה!
ההתרגשות של כולם כאן מרגשת אותי מאוד :)
בעזרת השם אמור להיות בחנויות לקראת סוף שבוע הבא..
דיייי
אני לא עומדתתתתתתתתתתתת
משוגעת על הספרים שלך...

אפשר פרולוג?

בס"ד

היי, רק עכשיו רואה:)

הספר עוסק בתהילה ימיני, בת לאבא זמר, שמרגישה שמתייחסים אליה רק בתור ה'בת של רפאל הזמר' ולא כבן אדם בפני עצמו.
הספר הוא מסוגת הדרמה ועוקב אחר ההתמודדות של תהילה עם הקונפליקט וההשפעה שלו על אהבתה למוזיקה.

אם יש לך עוד שאלות- בשמחה.

תודה @רוחליקלה על הפרגון.

מצורף פרק לדוגמא.

צפה בקובץ המצורף 2208995
עקבתי אחרי הסיפור הזה כאן בפרוג באדיקות.
סיפור מיוחד במינו, יפהפה ונוגע!

1774011749334.png

הבטתי בקערת המרק. מעודי לא ראיתי קניידלאך קטנים שכאלה! בוודאי אני אוכלת מ'סעודה שאינה מספקת לבעליה'…

כששמעה אימי את תמיהתי, הבליעה חיוך. "את רגילה לקניידלאך של סבתא", אמרה, "אך לא כולם מכינים כך! יש כאלה שמכינים אותם קטנים…"

מהלומות עזות על דלת הבית הקיצו את סבתא לפנות בוקר משנתה. סבא, שהדפיקות

הפריעוהו מלימודו הלילי, ניגש לפתוח את הדלת.

בפתח עמד יהודי טרוט עיניים. "כבוד הרב", הוא פתח, "נולד לנו בן לפני שבוע. מחר

ברית המילה, אך אין לנו הכרעה בעניין שם התינוק! אנו רוצים שהרב יכריע…"

את מי שלח סבא להתברך בברכת כהנים? מה יעצה סבתא לרומיה הסובלת? מדוע הפכה היולדת את כל הסירים שבבית? מה יעשה עופר, שמתהלך בעולם ללא שם?

מדוע סבתא מיהרה לחזור מהנופש בצפת? כיצד זכרה סבתא את שמות כל ניניה? למה נגמר הקוגל של שבת כבר ביום שישי? מיהו האדמו"ר שהגיע לבית סבתא כדי לאכול דייסה?

בעט רגישה, מבט חודר וגעגוע, משרטטת נכדתם הבכורה של סבא וסבתא רשב"ם קווים לדמותו של הבית שהיה לה לבית שני, למשענת. משחזרת ניחוחות, סגולות ועצות מחיים שלא יחזרו עוד.

הרב והרבנית קנייבסקי – מזווית שלא הכרתם.

1774011856096.png

לפני שנתיים וחצי היו מכוונים לישראל 200,000 ראשי נפץ מאיראן, תימן, עזה, לבנון, סוריה ועיראק, עשרים פצצות גרעין היו מונחות על פס הייצור בנתנז ופרצ'ין, 50,00 אנשי כח רדואן תכננו את הפריצה מצפון כש-5000 מחבלי כח נוחבה פרצו מדרום. גדר חכמה, מצלמות רואה יורה, יכולות מודיעין וחיל אוויר התגלו כבדיחה. יושב בשמים ילעג למו, ובתהליך ניסי ומדהים מדריכנו על במות אויבינו ולא נותן למוט רגלינו.

לפני שנתיים וחצי באירוע חרפה מביש כשאלפי יהודים יצאו לתפילת כל נדרי באו כנגדם מאות אחרים לחלל את התפילה בשאט נפש, ערב יום כיפור תשפ"ו התאספו יותר ממאה אלף יהודים לרחבת הכותל לאמירת סליחות מתחננת, חלקם הגדול הגיעו לשם לראשונה בחייהם, תוך כדי במנהרה באל בורייג' ישבו יהודים במנהרה תת קרקעית ואמרו את הסליחות בעל פה.

לפני שנתיים וחצי נפלה כרעם ביום בהיר על מאות משפחות בארץ הידיעה המזעזעת שבן משפחתם נחטף בידי מחבלים שפלים לדירת מסתור בעזה העוינת. הרב ישראל גולדווסר ליווה רבים מהם בקושי ובהתחזקות, בבכי ובהתעוררות, וכששבו הבנים מגיא צלמוות חגג איתם את סעודות ההודיה ושמע בפליאה את סיפורי הפלא של יושבי חושך שיצאו מבור שביה.

הספר הזה מסכם את אלף ימי הפלא שעברו עלינו, הסיפור הזה מעיד כאלף עדים 'כי יש השם בקרבנו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה