מחשבון מדעי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
חשוב לי לדעת, באיזה נושא הוא נוגע?היא כתבה את זה פה בפרוג
ספר ממש יפה שחיכיתי לכל פרק!
מתאים לנוער, אבל גם מבוגרים יכולים להנות ממנו
חשוב לי לדעת, באיזה נושא הוא נוגע?היא כתבה את זה פה בפרוג
ספר ממש יפה שחיכיתי לכל פרק!
מתאים לנוער, אבל גם מבוגרים יכולים להנות ממנו
@Avigail Amramחשוב לי לדעת, באיזה נושא הוא נוגע?
מנסיון, גם אני התחלתי עם ההתנקשות בתור בחורה, אפילו לא ידעתי(!) שזה קשור לסדרה מסוימת.......כן
אפילו עדיף כי הוא יפה פי כמה מהקודמים.
את רק צריכה לדעת שהוא נשלח ע"י ארגון ששתל בו שבב למשימה בה הוא צריך להרוג אוליגרך.
את דם קר למשל את יכולה לקרא בלי שום ספר קודם.
והספרים הבודדים שלה לדעתי רק משפט שדה מתקרב לסגנון של מרגל.
ברמה של העתיקים? לא ידעתי שהוציא..לא היה כזה הרבה שנים של שקט פעם בשנה/שנה וחצי יוצא ספר חדש שלו.
בלי קשר לזה החליטו ביפה נוף לחדש את הישנים.
היא כתבה ששבוע הבא.מתי הספר של ליבי קליין יהיה בחנויות?
זה היופי של הספרים שלה!סליחה על השאלה,
האם לליבי קליין יש ספרים שהם לא עמוסי טרגדיות?
קראתי ספר או שניים שלה [אפילו לא זכור לי איזה],
ונהניתי מהכתיבה מאוד מאוד מאוד!! אבל לא הפסקתי לבכות מכמות הטרגדיות בספר, הרגשתי שלקחו כל דבר מצער בעולם והכניסו לספר
[תאונה, המחלה, זוג חשוך ילדים, זה מה שעולה לי כרגע, אבל הכל עם תיאורים חיים שנוגעים בעוצמה]
וזהו, עזבתי את הספרים שלה, הפסקתי לנסות, למרות שממש נהניתי מהכתיבה ברמה אחרת..
כל הספרים בסגנון כזה..?
היי, רק עכשיו רואהחשוב לי לדעת, באיזה נושא הוא נוגע?
דייייתודה תודה תודה!
ההתרגשות של כולם כאן מרגשת אותי מאוד
בעזרת השם אמור להיות בחנויות לקראת סוף שבוע הבא..
לכאוב עם כל הלב והנשמה עבור דמויות אחרות ובסוף להיזכר שהן דמיוניות?זה היופי של הספרים שלה!
עקבתי אחרי הסיפור הזה כאן בפרוג באדיקות.בס"ד
היי, רק עכשיו רואה
הספר עוסק בתהילה ימיני, בת לאבא זמר, שמרגישה שמתייחסים אליה רק בתור ה'בת של רפאל הזמר' ולא כבן אדם בפני עצמו.
הספר הוא מסוגת הדרמה ועוקב אחר ההתמודדות של תהילה עם הקונפליקט וההשפעה שלו על אהבתה למוזיקה.
אם יש לך עוד שאלות- בשמחה.
תודה @רוחליקלה על הפרגון.
מצורף פרק לדוגמא.
צפה בקובץ המצורף 2208995
לא רואים פה כלום
למה לא רואים את מה שאתה שולח
אני גם עכשיו לא רואה ואני גם עם נטפרירואים מצויןן(אני עם נטפרי)צפה בקובץ המצורף 2209073
גם ליזה מה שהוא נותן לי כל הזמן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים