ספר חדש מהסופרת ברטלר

• הוסף לסימניות
אם יש למישהי להשאיל בבני ברק.. אשמח. תודה! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1387055:
אם יש למישהי להשאיל בבני ברק.. אשמח. תודה! :)

גם אני מעוניינת בספר לסוכות בב"ב...
כמובן ש- PR קודמת :)

• הוסף לסימניות
קראתי את הספר, אהבתי אותו מאד, אפילו סימנתי לעצמי קטעים שאוכל לעבור עליהם אח"כ ולעבוד על עצמי (בכלל בלי קשר לדיכאון, ארגז כלים טוב לחיים).
אבל הקטע הכי מפריע לי בספר הוא: חוסר ההתאמה שלו לציבור. שמתם לב לחוט עובר בכל הספרים שלה - גיבורות הסיפור מתמודדות מאד! אבל יש להם את כל התנאים הכי מתאימים בשביל להתפתח:
1. כולן חיות ברווחה כלכלית ויכולות להשיג את כל המכשירים והמכונות והבתים המתאימים להם... (כולל ה'קפריזות' האישיות...)
2. לכולן יש משפחה תומכת באופן ממש מיוחד, גם מבחינה רגשית, גם מבחינה מעשית, ממש שלמות..
3. לכולן כמובן גם יש את המטפלת המוצלחת בדיוק לתחום שלהם, שמתאימה לאופי שלהם.

לא נראה לכם הגזמה? מכירים את זה בעולם הרגיש שאנו חיים בו?
מאד מענין אותי

• הוסף לסימניות
לא קראתי את הספר.

אבל אולי מה שאת אומרת הוא כדי שכל אחת תדע שבעצם יש לה כלים לעבור את כל משברי גליה. היתכן שישים אותנו הקל הטוב בעולמו ללא כלים להתמודד עם משברי הגלים שהוא שַׁם שַׂם למענינו? היא מקצינה זאת אולי כמו מאמנת דרמה שעושה תנועות קיצוניות כדי שהמתאמנות יעשו רבע מזה??

• הוסף לסימניות
אני מבינה מה שאת אומרת, לי בספר 'לא מתה אנוכי' הפריע מאד המושלמות של הגיבורה.
חשבתי על זה הרבה אז, בסוף הבנתי שזה הסתכלות, שימת לב לדברים האלו. כמו הגיבורה שם גם אני מתמודדת, שימי לב למהלך הספר, יש הרבה נפילות, הרבה מאבקים פנימיים, הרבה כשלונות, אבל הדרך שלהן היא קדימה.

בסופו של דבר אפשר לכתוב על כל אחת ספר. אנחנו רק לא שמות לב לכל זה בחיי היום יום.

לגבי המטפלת שהיא מצאה, אני חושבת שמוזכר בספר לפחות עוד 2 מטפלות שהיא נסתה ועזבה מיד.

• הוסף לסימניות
נכון מה שאתן כותבות (תקוה ודסי) אך עדיין לא מספק...
יש הבדל מהותי למי שמתמודדת ויש לה את כל האפשרות הכספית בשביל להשיג מה שרוצה (הודיה, ברוריה, ואיך קוראים לה --- מגם שם).
מי שקראה את הספר נחשפה לכל הדברים הללו, דברים שבד"כ לאנשים מהשורה (גם שורה מאד רחבה) אין---
מפרגנת להם מכל הלב... לא מרגישה מספיק מזדהה
הא, וגם שכחתי, כל אחת מהגיבורות גם יודעת להכין אוכל מיוחד ב-2 דקות. לסדר את הבית בפחות מזה, ולשים תמציות עם ריח. סליחה על הברוטאליות.

• הוסף לסימניות
תמציות עם ריח! אחד הדברים שלקחתי מהספר. פחות מ2 דקות, לא יקר יחסית, ותורם מאד.
מה הבעיה לקנות ולהנות?

יש כל כך הרבה דברים שלא עולים הרבה כסף...

• הוסף לסימניות
כל אחת משקיעה במה שהיא אוהבת.
אחת בבשמים ריחניים, שניה בקנית ספרים, ושלישת בקניית סרפנים תואמים לששת הבנות.

• הוסף לסימניות
אף אחת לא השאילה לי את הספר בינתיים,
אז אולי תספרנה מה הענין עם התמציות, לפחות? :)

• הוסף לסימניות
דווקא תמציות הריח כמעט לא היו בספר הזה וגם לא בקודמו, העניין הוא שהם השאירו ריח חזק מאד על כל ספריה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1396985:
אף אחת לא השאילה לי את הספר בינתיים,
אז אולי תספרנה מה הענין עם התמציות, לפחות? :)
כל 5 דקות של קריאה [בערך..] הגיבורה מחליפה את המקלות בבקבוקון...
זה גם מה שנחרט והריח אצלי חזק...:)

• הוסף לסימניות
קראתי את הספר החדש, התאכזבתי קשות!!!
הכי פחות יפה שלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה הענינים;1396971:
נכון מה שאתן כותבות (תקוה ודסי) אך עדיין לא מספק...
יש הבדל מהותי למי שמתמודדת ויש לה את כל האפשרות הכספית בשביל להשיג מה שרוצה (הודיה, ברוריה, ואיך קוראים לה --- מגם שם).
מי שקראה את הספר נחשפה לכל הדברים הללו, דברים שבד"כ לאנשים מהשורה (גם שורה מאד רחבה) אין---
מפרגנת להם מכל הלב... לא מרגישה מספיק מזדהה
הא, וגם שכחתי, כל אחת מהגיבורות גם יודעת להכין אוכל מיוחד ב-2 דקות. לסדר את הבית בפחות מזה, ולשים תמציות עם ריח. סליחה על הברוטאליות.

בספר החדש אין לגיבורה בכלל אפשרויות כספיות ובעלה צריך לצאת לעבוד כדי לממן את הטיפולים שלה.
קראתי... בגדול, ספר מצוין ונוגע בנקודות שעוד לא נגעו בהן (בכל אופן לא בספרים שאני מכירה...וזה די הרבה) ולכן הוא מעניין.

• הוסף לסימניות
יש מישהי בבני ברק, איזור דובק. שיכולה להשאיל לי את הספר למחר בבוקר עד הצהרים. לצורך המתנה בתור לבדיקה רפואית. אשמח באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;1397637:
יש מישהי בבני ברק, איזור דובק. שיכולה להשאיל לי את הספר למחר בבוקר עד הצהרים. לצורך המתנה בתור לבדיקה רפואית. אשמח באישי

אולי אני.... יש לי להביא לך... חבל שלא אמרת!:p

• הוסף לסימניות
ככה זה שעל ניק אחד שותפות כמה קרובות משפחה...

• הוסף לסימניות
זה ספר בסגנון שונה מהקודמים. אהבתי אותו בצורה שונה. עם האחרים הרבה יותר התחברתי!

התחברתי לספר הזה יותר מכולם.
דוקא הפעם הגיבורה היתה פחות מושלמת.
וכן, מכירה כאלה ש"חת שתים" מעמידות צהרים,
מבריקות חלונות, אז מה זה בשבילן להפוך מקלונים בתמציות?
לדעת שיש כאלה באמת, מחליש אותי יותר, הלואי זה היה רק בסיפורים,
זה לא היה מחייב.
גם הומור שזור בסיפור הכואב הזה, (יותר מספריה הקודמים) באומנות ממש.
יש הרבה הרבה מה ללמוד ומה לקחת.
ממליצה ביותר!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת