דרוש מידע סקר- שרות קופות החולים- מרוצים או לא?

מהי שביעות רצונך מקביעת תורים לרופאים ,בעיקר בזמן שהנך זקוקה לכך בדחיפות ?

• סה"כ מצביעים
    153
  • הסקר נסגר .
  • הוסף לסימניות
אשמח שתענו על סקר קצר לטובת כולנו. המצב קשה בבני ברק לא יתכן שאנו גם במצב דחוף לא נוכל לקבוע תור לרופא
מהיום למחר העומס מטורף (ואני במכבי)אני משלמת מכבי שלי כל חודש ואין אין שרות יעיל יש תורים רחוקים מאד!
זה לא ח''דפ זה תמיד ככה!

• הוסף לסימניות
תלוי. כשרציתי רופא X היה תור עוד יומיים... הילד הבריא עד אז
אבל כל אחהצ יש תורן והתורים בשפע... אם כי התחושה היא-היי דוקטור יש לי סטרפ תוכל להוציא מרשם לאנטיביוטיקה?

• הוסף לסימניות
תלוי. כשרציתי רופא X היה תור עוד יומיים... הילד הבריא עד אז
אבל כל אחהצ יש תורן והתורים בשפע... אם כי התחושה היא-היי דוקטור יש לי סטרפ תוכל להוציא מרשם לאנטיביוטיקה?
כנראה שאת לא במכבי!

• הוסף לסימניות
מדובר על רופא משפחה?
אם כן אצלנו (כללית) אפשר תמיד להגיע לאחות ואם היא מחליטה שזה דחוף היא נותנת להיכנס לרופא (רק שאז צריך לחכות הרבה בתור). נראה לי שאותו הדבר גם אצל רופאים מקצועיים. באא"ג - בוודאי.

• הוסף לסימניות
מדובר על רופא משפחה?
אם כן אצלנו (כללית) אפשר תמיד להגיע לאחות ואם היא מחליטה שזה דחוף היא נותנת להיכנס לרופא (רק שאז צריך לחכות הרבה בתור). נראה לי שאותו הדבר גם אצל רופאים מקצועיים. באא"ג - בוודאי.
כללית. ולרואת נשים יש לחלק תור מהרגע להרגע, ולאחת בעוד חודשיים מינימום...
והאחות... גם אם זה דחוף לא מכניסה, שולחת למוקד של מב"ה בשערי צדק. מעצבנת...

• הוסף לסימניות
כללית. ולרואת נשים יש לחלק תור מהרגע להרגע, ולאחת בעוד חודשיים מינימום...
והאחות... גם אם זה דחוף לא מכניסה, שולחת למוקד של מב"ה בשערי צדק. מעצבנת...
רופאות נשים - צריך להגיע למיון נשים, לא?

• הוסף לסימניות
מאוחדת - בית שמש, המצב חמור ביותר, על הפנים, גרוע מאוד!

• הוסף לסימניות
אין רופאות נשים הכל עמוס ל3 חודשים זה הזוי.

• הוסף לסימניות
שתבינו אנחנו משלמים לחינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 והם מוציאים את הכסף לתחרות המכוערת בעיתונים ביזבוז כספי ציבור! כל שבוע פרסומות של מריבה על הלקוחות!! אין מי שירים את הכפפה?

• הוסף לסימניות
אם רק תרחיקו 10 דק' נסיעה באוטובוס בבני ברק ותגלו גמישות בזמנים תשיגו תורים!
מנסיוני, אנשים מפונקים ורוצים את השירות מעבר לכביש בשעה המאד מסויימת שנוחה להם..

בנוגע לרפואת נשים- יש תורים זמינים לרופאים גברים, אך מכיון שיש מחסור ברופאות נשים (ברמה הארצית) התורים אליהן רחוקים יותר.

בכל מקרה דחוף ניתן לפנות למוקדי בריאות האישה בקופות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם רק תרחיקו 10 דק' נסיעה באוטובוס בבני ברק ותגלו גמישות בזמנים תשיגו תורים!
מנסיוני, אנשים מפונקים ורוצים את השירות מעבר לכביש בשעה המאד מסויימת שנוחה להם..

בנוגע לרפואת נשים- יש תורים זמינים לרופאים גברים, אך מכיון שיש מחסור ברופאות נשים (ברמה הארצית) התורים אליהם רחוקים יותר.

בכל מקרה דחוף ניתן לפנות למוקדי בריאות האישה בקופות.
בביתר יש זמינות לרופאות נאציות...

• הוסף לסימניות
הסקר לא ממצה, לא יכולה לענות עליו כי תלוי אילו תורים אני רוצה, לאיזו סוג רפואה,
למשל מאוחדת במודיעין עילית אני מאד מרוצה, יש את הרופא ילדים הקבוע, שגם אם אין תורים, אפשר להתקשר למזכירה ואם זה ממש ממש דחוף היא דוחפת, ובכל מקרה אם אין שום אפשרות, תמיד יש עוד רופאים/ות מצוינים במרחק נסיעה קלה באוטובוס.
רופאות נשים למשל, התורים רחוקים מאד, אבל תמיד יש תורים לרופאות פחות פופולריות, ויש גם מוקד נשים אחה"צ.

אני מרגישה באופן כללי שמאוחדת נותנת מענה וכיסוי יפה מאד למבוטחים בעניני תורים.
לרופאים מקצועיים לעומת זאת - התורים במצב קצת יותר קשה, ויש תחומים שצריך לצאת מחוץ לעיר כי לא רלוונטי בכלל להשיג תורים, או שאין את הרופאים המתאימים בעיר.

• הוסף לסימניות
חסרות אופציות ביניים.
או שתמיד יש תורים, או שאף פעם אין?
מכבי בני ברק- רופאי ילדים ומשפחה בדרך כלל יש תורים מהיום להיום, אבל לא תמיד לרופא הקבוע/ המועדף. אפשר לקבוע תור לרופא שהוא לא הרופא המטפל אם מדובר במשהו דחוף. רופאים עם מומחיות ספציפית יותר- לא צריכה הרבה.

• הוסף לסימניות
אתם לא משלמים סתם.
שתבינו, בישראל הרפואה הציבורית היא חינם לגמרי!!!!!!!!!!!!!!
ואפשר להיות חבר בכל קופ"ח שרוצים בלי לשלם שקל בחודש.
(חוץ מהשתתפות עצמית)
מה שמשלמים,
זה בד"כ על ביטוח ניתוחים פרטיים, יעוץ רפואי פרטי, אביזרים רפואיים, וכולי וכולי
וגם אם זה חשוב וכדאי,
עדיין כל השירות הרגיל הוא בלי תשלומים חודשיים בכלל.
שנהיה תמיד בריאים.

• הוסף לסימניות
אשמח שתענו על סקר קצר לטובת כולנו. המצב קשה בבני ברק לא יתכן שאנו גם במצב דחוף לא נוכל לקבוע תור לרופא
מהיום למחר העומס מטורף (ואני במכבי)אני משלמת מכבי שלי כל חודש ואין אין שרות יעיל יש תורים רחוקים מאד!
זה לא ח''דפ זה תמיד ככה!
בעיקר במכבי דנט!!!

מתסכל מאד!!!

• הוסף לסימניות
את צריכה גם להדגיש שמדובר על בני ברק, בכל עיר המצב שונה

• הוסף לסימניות
אתם לא משלמים סתם.
שתבינו, בישראל הרפואה הציבורית היא חינם לגמרי!!!!!!!!!!!!!!
ואפשר להיות חבר בכל קופ"ח שרוצים בלי לשלם שקל בחודש.
(חוץ מהשתתפות עצמית)
מה שמשלמים,
זה בד"כ על ביטוח ניתוחים פרטיים, יעוץ רפואי פרטי, אביזרים רפואיים, וכולי וכולי
וגם אם זה חשוב וכדאי,
עדיין כל השירות הרגיל הוא בלי תשלומים חודשיים בכלל.
שנהיה תמיד בריאים.
את לא משלמת אני כן מכבי שלי זה 98 ש''ח בחודש! כי הבטיחו הטבות.כמובן שיש הרבה טוב בזה אבל תורים מאד קשה למצא (לא בילדים)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה